KLOFFIES & KOFFIES; EERSTE KIDS CONCEPTSTORE VOOR BREDA

De eerste kids conceptstore van Breda opende onlangs haar deuren: Kloffies & Koffies. Het imposante pand aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda is de afgelopen maanden compleet verbouwd tot een uniek totaalconcept voor kinderen met een leeftijd van 0 tot 10 jaar.

Naast kinderkleding, speelgoed en verzorgingsartikelen zal Kloffies & Koffies ook dé plek worden voor jonge ouders met kinderen om koffie te drinken, te ontbijten of te lunchen. De uitgebreide speelhoek en kinderkapper maken het geheel compleet. 

Kloffies & Koffies is bedacht door Katrien Boks (34) na uitgebreide research naar succesvolle voorbeelden in steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.

Katrien groeide zelf op in Breda. Na zeven jaar in Rotterdam en tien jaar in Amsterdam te hebben gewoond, is ze het afgelopen jaar weer in Breda komen wonen met haar man Mike en twee kinderen: Nina (4 jaar) en Boele (2 jaar).  

Na lange tijd met veel plezier in finance te hebben gewerkt, merkte ze de laatste jaren dat haar hart toch ergens anders lag. Vooral sinds ze zelf kinderen heeft, wordt ze heel enthousiast van mooie kinderkleding en -spullen.

Eenmaal terug in Breda merkte ze dat het aanbod in deze stad hierin beperkt is. Net zoals het aanbod in kindvriendelijke horecagelegenheden. Daarom heeft ze besloten haar passie te volgen en het heft in eigen handen te nemen. Met als resultaat: Kloffies & Koffies.  

Een uitdagend avontuur waarvan ze tot op de dag van vandaag geen spijt van heeft gehad. Ondanks dat het een spannende tijd is vanwege de coronacrisis, ziet Katrien ook voordelen.

We willen allemaal graag weer de deur uit. Veel vakanties in het buitenland gaan niet door, mensen blijven deze zomer in eigen land en stad. Ouders en kinderen zijn van harte welkom bij Kloffies & Koffies voor een heerlijke kop koffie, het uitzoeken van mooie kinderspullen of voor een kappersbeurt voor de kids. Maar gewoon even relaxen in onze tuin terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek, mag uiteraard ook.”  

Assortiment


Bij Kloffies & Koffies zal onder andere kleding te koop zijn van merken als Mini Rodini, Tinycottons, MarMar Copenhagen, Repose AMS, Mingo, Bobo Choses en Gray Label.

Speelgoed komt van bijzondere Europese merken als Jellycat, Janod, Djeco, Maileg en meer. Met een voorliefde voor mooie stoffen en bijzondere items, heeft eigenaresse Katrien een unieke collectie samengesteld van mooie en eerlijke producten, waaraan aandacht is besteed en die anders zijn dan anders. Duurzaamheid en een goede oorsprong van producten staan hoog in het vaandel. 

Openingstijden en contact


Kloffies & Koffies

Nieuwe Ginnekenstraat 36

Breda

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur

zaterdag 9:00 tot 17:00 uur

www.kloffiesenkoffies.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.