PHOTODIARY; DE MAAND JANUARI 2017 VAN CITYMOM

moodboard_photodiary

Mijn maandelijkse photodiary staat altijd gepland op de laatste zondag van de maand maar deze maand besloot Bobbi een paprika te eten boven mijn computer waar door hij crashte… Tip: laat je kind niet eten boven je laptop. Damn! Eigen stomme fout natuurlijk maar daardoor kan ik niet bij mijn foto’s en moeten jullie het deze keer doen met een kleine instagram collage! Voor meer foto’s volg ook mijn instagram account mocht je dat nog niet doen!

De eerste week van deze maand was het nog lekker vakantie! Bobbi was vrij en ik had mij voorgenomen half te werken maar ik merkte dat ik echt even toe was aan ‘uitloggen’. Even niet achter die laptop non stop en even lekker thuis in huis rommelen, me-time maar vooral ook Bobbi time! Dus heb ik de eerste week zo min mogelijk gewerkt en zoveel mogelijk leuke dingen met Bobbi gedaan.

De eerste zondag van de maand begon mijn werkende leven weer en meteen heel leuk met een bezoek aan Market by Kleine Fabriek, de kindermodebeurs van Nederland in de Rai. Altijd fijn nieuwe merken te ontdekken en mensen te spreken. Die week had ik ook meteen een leuk gesprek bij Sanoma en spotte ik per toeval de kindvriendelijke hotspot Kessens waar ik heerlijk lunchte met PR Women Laur en Fitz. Op vrijdag had ik nog een nieuwjaarsdiner met vrienden waarna we het hele weekend lekker childe.

En eindelijk gingen we eten in De Jane in Antwerpen. Hier had ik mij al maanden op verheugd! Vrijdagochtend de trein naar Antwerpen gepakt en daar lekker gewinkeld en chilled alleen. Om zes uur kwamen mijn vriend en vrienden en zijn we heerlijk (!!) gaan eten in het prachtige restaurant van Sergio Hermans. Echt een mega mega aanrader mocht je iets te vieren hebben. Daarna nog uit geweest en zaterdag nog even de stad in om te lunchen. Antwerpen is zo leuk en eigenlijk zo dichtbij! Thanks to alle Antwerpen Tips van blogger Veroniek hebben we weer heel veel leuke hotspots ontdekt!

Zondag begon mijn ‘new year, new me challenge’ die ik doe bij BBB Healthclub met een workshop over mindfullness en meditatie. Super leuk en een goede kickstart voor mijn maand gezond en zelfbewust leven waar ik later meer over zal vertellen. Iniedergeval betekend het ook meer me-time inplannen en meer yoga want een van mijn goals zijn voor 2017, dus daar beginnen we meteen dan mee!

Eind van januari (28e!) was Fitz jarig en werd hij een! Het was een hele gezellige verjaardag, meer daarover kan je lezen over de blog die ik daar afgelopen week erover schreef.
Nu is het alweer februari! Ligt het aan mij of gaat de tijd echt snel?

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.