DE MEEST PERSOONLIJKE KERSTKAART MAAK JE MET KAARTJE2GO!

Hadden jullie dat ook vroeger, dat het hele huis versierd was met kerstkaarten? Ik kan mij nog herinneren dat ons huis vol hing met kaarten van familie en vrienden. Mijn moeder hing ze op aan lange rode linten waardoor alle kerstkaarten bij elkaar kerstversiering an sich werd. Ik pleit voor de terug keer van kerstkaarten! Ik kan je vertellen dat een kerstkaart maken  en versturen ook nog eens super easy is via Kaartje2go!

Vroeger stuurde iedereen een kerstkaart. Vaak voorzien van een lieve groet en of verhaal over afgelopen jaar. Ik vind het zo jammer dat dit aan het verdwijnen is! Juist mijn familie zoals mijn ooms en tantes, die ik wat minder zie door mijn drukke leven zijn juist ook de mensen die graag willen weten hoe het mijn leven en kindjes gaat. Dus ik stuur nog wel ieder jaar een kerstkaart naar een selecte groep vrienden en familie.

Dit jaar hebben wij de meest persoonlijke kerstkaart ooit!

Dit jaar hebben we ervoor gekozen onze kerstkaart extra persoonlijk te maken. Juist omdat ik dat vroeger zo leuk vond; die persoonlijke kerstkaarten met foto’s heb ik gekozen voor Kaartje2go. Daar kan dat! Ik heb twee foto’s van hoogtepunten van afgelopen jaar genomen; een tijdens onze skivakantie en een foto van onze fijne zomervakantie op Ibiza. Via Kaartje2go kan je persoonlijke foto’s op je kerstkaart zetten. Ook de tekst kan je aanpassen.

Geen tijd is geen excuus meer

‘Geen tijd’ is een vaak gehoord excuus van het NIET versturen van kerstkaarten. Maar tegenwoordig hoeft dat geen excuus meer te zijn. Je kan de kerstkaarten op de computer maken en je kan ze zelfs vanaf daar direct naar verschillende adressen laten sturen.

Ik heb ervoor gekozen ze nog wel naar mijn eigen huis adres allemaal te sturen, zodat ik op sommige kerstkaarten nog een extra persoonlijke touch kon toevoegen door nog een stukje handgeschreven tekst. Ik had de kaartjes binnen 24 uur in huis!

Ik ben echt zoooooo mega blij met het resultaat! Dit weekend ga ik de kaarten op de post doen en hoop al mijn vrienden en familie hetzelfde gevoel te geven met mijn persoonlijke kerstkaart als het gevoel dat ik vroeger kreeg met het krijgen ervan.

Graag allemaal weer kerstkaarten 

versturen deze kerst want dat is toch tè gezellig!

 

BLOG BY BETTINA @citymom Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.