OTIS & DE WOLF; WINKEL VOL MET TWEEDEHANDS & NIEUWE KLEDING

Otis en de Wolf Amsterdam
Otis en de Wolf Amsterdam
Otis en de Wolf Amsterdam
Otis en de Wolf Amsterdam

OTIS & DE WOLF is een nieuwe winkel in Amsterdam West vol met Tweedehands maar ook nieuwe kleding en speelgoed voor kinderen.

Ze zijn pas net open (vanaf 1 december) maar de winkel hangt nu al vol met tweedehands pareltjes! De moeder van de eigenaresse van de winkel heeft zelf al 20 jaar een tweedehands dameskleding winkel, dus ja dan is het hebben van een winkel en tweedehands haar toch wel met de paplepel ingegoten.

Mooie tweedehands items gescoord

De kwaliteit van alle tweedehands kleding is super goed! Ook het tweedehands speelgoed is nog in een super staat. Zo kocht ik er een puzzel, die leek zelfs niet gebruikt. Ik scoorde ook een hele mooie I dig Denim spijkerbroek, YAY!

Mocht je lekker willen neuzen en je hebt je kind bij je, dan is er een fijn speelhoek (keukentje) maar ook een tekenhoek voor kids. Daarnaast vind je er zelfs een verschoontafel op de wc mocht je kind een nieuwe luier nodig hebben!

Ook nieuwe kleding & cadeautjes

Naast tweedehands wordt er ook nieuw speelgoed verkocht. Puur omdat mensen ook wel eens een cadeautje willen kopen en dit vaak niet tweedehands willen. Ook worden er hele gave leggings verkocht, die zijn nieuw en worden speciaal voor Otis en de Wolf gemaakt.

Eigen kleding inbrengen kan ook

Inbrengen kan ook! Zelf heb ik er 8 grote dozen heen gebracht, die had ik al jaren in mijn berging staan om het een keer op een markt te gaan kopen. Waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had. Of om op marktplaats te gaan zetten. Waar ik ook al jaren tegenop zag. Opeens was ik klaar mee en toen ik even langs was bij Otis & de Wolf besloot ik er de volgende dag al mijn dozen langs te brengen. Mijn kleding blijft daar 3 maanden hangen. 40% van de verkoopprijs is voor mij als het verkocht wordt. Ik ben blij dat ik zo in een keer vanaf ben!

Otis en de Wolf Amsterdam

Dus wil je je kleding kwijt, of wil je er gewoon hele leuke kleding kopen, het kan alletwee! Kinderen groeien zo snel uit die kleding, waarom zou je alles nieuw kopen toch? Dus ook al woon je niet in West, is het zeker de moeite hier een stukje voor om te fietsen!

Postjesweg 50
1057 EC Amsterdam

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag; 10.00 – 18:00

www.otisendewolf.nl

OP ZOEK NAAR MEER TWEEDEHANDSWINKELS IN AMSTERDAM? CHECK ALLE TWEEDEHANDSWINKELS IN ONZE CITY GUIDE

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.