DE LEUKSTE DECORATIE VOOR EEN KINDERFEESTJE THUIS

party-decoration-noodoll-citymom-nl-2 party-decoration-noodoll-citymom-nl-7 party-decoration-noodoll-citymom-nl-4 party-decoration-noodoll-citymom-nl-8 party-decoration-noodoll-citymom-nl-9 party-decoration-noodoll-citymom-nl-1 party-decoration-noodoll-citymom-nl-3 party-decoration-noodoll-citymom-nl-6

Kinderfeestje? Met de producten van Noodoll tover je binnen een minuut je tafel om in een feestelijk geheel! De bordjes, bekertjes, servetten en rietjes zijn namelijk zo vrolijk dat je niet heel veel meer nodig hebt dan alleen nog een taart!

Leuk voor zowel jongens als meisjes want de bordjes zijn geel met grijs en de servetten zijn aan de ene kant roze en de andere kant blauw. Ga je voor duurzamer dan zijn de borden en bekers van Engelpunt een aanrader. Deze gaan namelijk jaren mee want gewoon te wassen in de vaatwasser.

LEES OOK: ALLE MUSTHAVES VOOR EEN EERSTE VERJAARDAG

Om het geheel voor de 4e verjaardag van Bobbi af te maken kocht ik een roze Barbie taart. Je begrijpt een groot succes! En doordat de taart van zo’n gezellig bordje werd gegeten smaakte hij toch net iets lekkerder!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.