fbpx

EERSTE NEWBORN SPA IN NEDERLAND

EERSTE NEWBORN SPA IN NEDERLAND

Een dagje spa is voor veel vrouwen de ultieme verwennerij. Maar ook baby’s hebben hier baat bij. Newborn Spa is de eerste baby spa & wellness van Nederland. Een fijne ervaring voor ouders en hun baby, die ook nog eens bijdraagt aan de fysieke en mentale ontwikkeling van het kindje.

Bij Newborn Spa kunnen baby´s onder andere terecht voor hydrotherapie, waarbij zij heerlijk ontspannen in verwarmd, gezuiverd en chloorvrij water. Dit bevordert het slaapritme en heeft een kalmerend effect. Het bevordert de zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewustzijn. Ook zijn er diverse lichamelijke voordelen. Zo heeft de zachte tegendruk van het water een positieve invloed op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes, wordt de longcapaciteit vergroot en worden spieren en botten sterker.

EERSTE NEWBORN SPA IN NEDERLAND

Babymassage

De meeste kinderen vinden het heerlijk om aangeraakt en gemasseerd te worden. Daarom wordt er ook babymassage aangeboden, waarbij de ouder zijn of haar kind masseert, onder professionele begeleiding. Dit versterkt de band tussen ouder en baby, verlicht fysieke ongemakken zoals reflux en krampjes, verbetert het immuunsysteem en versterkt de emotionele en psychomotorische ontwikkeling. Een hele waardevolle en mooie ervaring.

LEES OOK: EEN CURSUS BABYMASSAGE KAN NU OOK ONLINE!

EERSTE NEWBORN SPA IN NEDERLAND

Newborn Spa is een initiatief van Sarita Langenhof, 32 jaar oud en moeder van twee kinderen. “Ik was radeloos en op zoek naar een oplossing voor mijn dochter, die slecht at en sliep. Toen kwam ik erachter dat het fenomeen baby spa in Azië heel normaal is. Ik ben met mijn kind naar het buitenland gevlogen om zelf te ervaren wat het voor haar zou betekenen. Ik was meteen overtuigd: dit moet in Nederland ook mogelijk zijn.” vertelt Sarita, die zowel pedagogisch als in de wellness gecertificeerd is en in beide werkvelden ruime ervaring heeft. Binnen een mum van tijd haalde ze diverse aanvullende diploma’s, zoals docente babymassage en EHBO voor kinderen. Een paar jaar later maakte ze haar droom werkelijkheid met de opening van de eerste Newborn Spa in Nederland.

(Inter)nationaal succes

Inmiddels is de Newborn Spa uitgegroeid tot een waar fenomeen en weten mensen vanuit heel Nederland de weg naar Almere te vinden. Ook ouders uit Duitsland, Curaçao, Engeland en Turkije plannen een bezoek aan de Newborn Spa als ze in Nederland zijn. Bekijk de mogelijkheden en lees de ervaringen op www.newborn-spa.nl.

LEES OOK; 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.