NATUURLIJKE ZONNEBRAND VAN NAIF VOOR KIDS EN MOMS

Goed voor de babyhuid 

Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, is het tijd om te smeren. Zeker als het om de gevoelige huid van kinderen gaat. Naïf Natuurlijke Zonnebrand voor Baby & Kids beschermt de kwetsbare baby- en kinderhuid optimaal tegen UVA- en UVB-straling.


De huidvriendelijke formule op basis van zinkoxide (non-nano) legt een laagje op de huid en reflecteert de zon. Zo is de huid direct beschermd zonder inwerktijd én is de kans op huidirritatie minimaal. Door gebruik te maken van verzorgende oliën, laat ‘ie geen witte waas achter op de huid en is deze makkelijk uit te smeren. 

Na het zonnen kan er worden gesmeerd met de Cooling Aftersun Gel, die de huid verkoelt en hydrateert met natuurlijke aloë vera en plantaardige glycerine. 

Goed voor de planeet 

Ook fijn, de formulering is oceaanvriendelijk. Dat betekent dat wanneer de zonnebrandcrème in de oceaan terecht komt, deze niet schadelijk is voor de natuur. 

Zo is de crème en lotion vrij van oxybenzone en octinoxate (die tasten koralen en zeedieren aan), maar ook vrij van microplastics en chemische conserveermiddelen. 

Aan de verpakking is natuurlijk ook gedacht, deze is gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet in plaats van fossiele brandstoffen. Hierdoor besparen we CO2. Dat is pas zorgeloos zonnen. 

Naïf Natural Skincare wordt geproduceerd in Nederland en is B-corp gecertificeerd. De gehele lijn is dermatologisch getest, 100% vegan, vrij microplastics, parabenen en minerale oliën. Ook zijn alle tubes gemaakt van suikerriet. Het Naïf babyparfum is allergeenvrij en met zorg en liefde samengesteld voor de gevoelige babyhuid.

De zonnebrand van NAIF is te koop via BOL.

OOK VOOR MOMS

Naïf is er ook voor moms! De natuurlijke zonnebrandcrème en lotion beschermen de huid optimaal tegen UVA- en UVB-straling en voeden tegelijkertijd. 

Een goede zonbescherming ondersteunt de collageenproductie en vertraagt daarmee het huidverouderingsproces. De huidvriendelijke formule op basis van zinkoxide (non-nano) legt een laagje op de huid en reflecteert de zon. Zo is de huid direct beschermd zonder inwerktijd én is de kans op huidirritatie minimaal. Door gebruik te maken van verzorgende oliën, laat ‘ie ook geen witte waas achter op de huid en is deze makkelijk uit te smeren. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.