DE MOOISTE KINDERKAMERS VAN INSTAGRAM VAN MAART

@3tinybeans
@_tinaloves
@3tinybeans
@cocoandwolf
@miniundstil
@nesfk
@oliverfurniture
@oliverfurniture
@lidorworld

De aller mooiste kinderkamers die we deze maand op Instagram hebben gevonden, zien jullie in deze blog! Wat is Instagram toch een grote inspiratiebron.

Ik zie heel veel mooie kinderkamers, alleen de allermooiste halen het in deze blog! Deze maand hebben alle kinderkamers één ding gemeen, ze hebben allemaal boven hun bed een mooie doek!

Heb je ook mijn blog al gezien met de mooiste kinderkamers op Instagram van afgelopen maand?

Klik vooral ook even op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto’s vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts. Twee vliegen in één klap dus!

Volg jij CITYMOM al op Pinterest? Op het bord coole kinderkamers staan meer dan 3.700 kinderkamers en op het bord coole babykamers bijna 1500 babykamers.

Welke kinderkamer op instagram van deze maand is jouw favoriet?

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

2 Reacties

 1. Rachel

  Wat een mega toffe inspiratie zeg en dat okergeel is ook zo mooi.. en die nudetinten.. och ik sla dit artikel eventjes op!

  Antwoord
  • Bettina

   Leuk! Dank voor je enthousiaste reactie!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.