THE COOL CLUB LANCEERT NIEUWE KIDS COLLECTIE

the cool club the cool club the cool club the cool club the cool club

Sinds vandaag is er een nieuwe collectie verkrijgbaar van The Cool Club. Het creatieve bedrijf dat naamsbekendheid verkreeg door bekende personen in eigen huisstijl te illustreren, blijft zichzelf hiermee vernieuwen. De collectie bestaat uit verschillende dieren en is eveneens in de herkenbare stijl ontworpen. Hiermee spreekt The Cool Club een totaal andere doelgroep aan. De nieuwe collectie van The Cool Club bestaat uit een zestal dieren die in de typische huisstijl zijn geïllustreerd. Een leeuw, een giraffe-familie, klimmende aapjes, een flamingo, een dalmatiër en een papegaai maken nu deel uit van de collectie Animals. Hier zullen in de aankomende weken nog meer diersoorten aan worden toegevoegd. De moderne feel van de illustraties gaat goed samen met de klassieke dieren die herkenbaar voor een ieder zijn.

Kinderkamer

De nieuwe collectie leent zich goed voor de kinderkamer, alhoewel de designs op meerdere plekken in het huis te gebruiken zijn. Zo zou je een enkel design in groter formaat of een collage van meerdere kleine formaten aan de muur kunnen hangen. Het kleurrijke karakter van de illustraties kan in verschillende interieurstijlen opgaan en spreekt hierdoor een brede doelgroep aan.

The Cool Club

The Cool Club werd bekend vanwege hun eerste collectie. Deze bestond uit een kaartspel waarop 52 van de grootste iconen ter wereld waren afgebeeld. Deze collectie van culturele helden en inspirerende wereldverbeteraars initieerde de huisstijl van The Cool Club, welke te herkennen is aan de enkele achtergrondkleur met in het midden een typerende illustratie. Naast alle verschillende collecties is het sinds kort ook mogelijk je eigen gezicht te laten illustreren.

https://thecoolclub.co/

 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.