MIES & CO; ECHTE MUSTHAVE VOOR STIJLEVOLLE MOMS

MIES EN CO 1 MIES EN CO 2 MIES EN CO 3 MIES EN CO 4 MIES EN CO 5 MIES EN CO 6 MIES EN CO 7 MIES EN CO 8 MIES EN CO 9 MIES EN CO 10 MIES EN CO 12 MIES EN CO 13 MIES EN CO 14

Mies & Co is het label van founder Ester Brouwer en bestaat bijna een jaar. Inmiddels is het merk al in 7 landen verkrijgbaar en heeft een werkelijke vogelvlucht genomen. Vanaf nu is de tweede collectie verkrijgbaar en een echte musthave voor stijlvolle MOMS en hun kindjes.

Mies & Co is ontworpen vanuit de stijl van mama. Als new mama staat je leven op zijn kop want alles wordt in 1 keer anders. Blijf dan vooral jezelf met stijlvolle producten voor je baby die ook bij jouw smaak en inrichting passen. De collectie bestaat uit hoogwaardige producten voor slapen & onderweg. De producten worden gemaakt in Europa en materialen zijn Oeko-tex gecertificeerd.

De 2017 collectie is een prachtige toevoeging op de eerste collectie geworden. Echt vernieuwend zijn play blankets (box kleden) die perfect in jouw stijlvolle huiskamer passen. En kijk vooral ook naar de super zachte jersey hoeslakens met elegante prints. Als jouw kindje het liefst in een slaapzakje slaapt, dan is het bedje vanaf nu toch nog stijlvol opgemaakt!

 

Mies & Co is verkrijgbaar via MevrouwAardbei.nl

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.