GB POCKIT; KLEINSTE BUGGY DIE MEE IN JE TAS KAN!

gb-pocket-citymom-nl-1 gb-pocket-citymom-nl-2 gb-pocket-citymom-nl-3 gb-pocket-citymom-nl-4 gb-pocket-citymom-nl-5 gb-pocket-citymom-nl-6 gb-pocket-citymom-nl-7

Dit is echte een MUSTHAVE voor iedere CITYMOM! De gb Pockit buggy past namelijk in een tas waardoor je hem gewoon mee kan nemen op de fiets! Want naar het park fietsen en Fitz voorop is prima, maar hoe ga je dan wandelen? Of je gaat ergens koffie drinken en fietst daarheen, maar waar gaat hij vervolgens in zitten? Dat was altijd een kleine uitdaging, want je kan niet en kind mee op de fiets en een buggy. Maar dit probleem is EINDELIJK opgelost door deze te gekke gb Pockit. Ik ben echt zo blij hiermee! De gb Pockit is de kleinst opklapbare buggy ter wereld met een afmeting van 30 x 18 x 35 cm en een gewicht van slechts 4.3 kg. Hij breekt daarmee niet alleen alle verwachtingen, maar ook alle records: hij is de onbetwiste houder van het Guinness wereldrecord voor „kleinste buggy”. Dit miniwonder past dus in een tas, maar is toch stevig genoeg om je moeiteloos in het alledaagse CITYleven te begeven. Zelfs je boodschappen kunnen ook nog onderin mee. Door voorwielvergrendeling voor is de buggy geschikt voor uiteenlopende terreinen en intussen blijft de kinderwagen licht van gewicht en toch uitzonderlijk solide.

De genialiteit van de gb Pockit zit hem in hoe snel (een kwestie van seconden) en hoe klein de buggy kan worden ingeklapt, met twee vouwopties. De alledaagse inklapoptie is perfect om de buggy te parkeren in een restaurant. De ultracompacte inklapoptie gaat nog een stapje verder en maakt het mogelijk de buggy op te bergen in een koffer, een bagagevak in het vliegtuig of onder een stoel in de trein. Perfect dus ook voor op reis. Voor beide opties geldt dat duwen en dragen slechts twee stappen van elkaar verwijderd zijn. Deze CITYMOM kan iniedergeval niet meer zonder de gb!

gb-online.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.