ONWIJS WEST; NEW SHOP HOTSPOT

onwijs-west-citymom-nl-1 onwijs-west-citymom-nl-2 onwijs-west-citymom-nl-3 onwijs-west-citymom-nl-4 onwijs-west-citymom-nl-5 onwijs-west-citymom-nl-6 onwijs-west-citymom-nl-7 onwijs-west-citymom-nl-8 onwijs-west-citymom-nl-9 onwijs-west-citymom-nl-10 onwijs-west-citymom-nl-11 onwijs-west-citymom-nl-12 onwijs-west-citymom-nl-13 onwijs-west-citymom-nl-14 onwijs-west-citymom-nl-15

One street, two locations! CITYMOM ging nog voor de officiële opening al even rondneuzen bij Onwijs West, want he, een nieuwe vestiging van Wijs West kan alleen maar ONWIJS leuk zijn toch? Dat is deze winkel zeker! Onwijs West is dus het zusje van Concept Store Wijs West waar ik al eerder een blog over schreef.

Het verschil met Onwijs West is dat deze winkel helemaal gericht is op speelgoed en kleding voor kinderen van 4 – 10 jaar. Voor lunchen, koffie, de kinderkapper en de speelhoek moet je aan de overkant zijn. Dit is echt puur en alleen winkel. Maar wat voor een winkel! Het heeft de sfeer en look & feel van Wijs West, dus lekker licht, stoer en met veel blank hout. De winkel was nog niet helemaal af toen ik er was, en er ging nog meer kleding bij komen maar er hing nu al een rek met fijne kinderkleding van mooie merkjes. Verder zijn er in de winkel mooie kinderboeken te vinden, leuk speelgoed en veel leuke verkleedkleren. Maar ook leuke spulletjes voor op de kinderkamer zelf zoals de mooie Little Lovely Compagny lampen. Iedereen die opzoek is naar een cadeautje zal hier zeker niet met lege handen naar buiten lopen. Zoek je voor de net wat kleinere kinderen een cadeau, of een kraamcadeau dan loop je naar de overkant! Perfect dus deze combinatie en een fijne aanwinst voor mijn hood!

Bilderdijkstraat 71, Amsterdam.

www.wijswest.nl

2 Reacties

 1. karlien

  Wat leuk dat er een tweede is. Wijs West is ook zo tof.

  Antwoord
  • Bettina

   Ja leuk he! Je moet snel maar even langs gaan om te kijken!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.