EVENT: LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS

LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 2 LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 11 LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 8 LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 10 LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 5 LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 9 LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 6 LANCERING WOEZEL & PIP X ETOS LUIERS :: CITYMOM.nl 7

Als Woezel en Pip je uitnodigen voor een feestje, dan zeg je natuurlijk geen nee! Bobbi mocht mee en die wilde ik natuurlijk niet de kans ontzien om haar twee helden in het echt ‘te ontmoeten’. Al de hele week was Bobbi ‘excited’ over haar feestje en op de dag zelf wilde ze dan ook perse haar feestjurk – lees haar verjaardagsjurk – aan! De zon straalde aan de hemel dus het beloofde een mooie middag te worden! De reden dat Woezel en Pip een feest gaven? Deze allerliefste hondjes staan nu afgebeeld op de Etos luiers. Dat is zeker een feest waard. Helemaal nu de luiers nog dunner, droger en zachter zijn geworden.

Dinand Woesthoff – je weet wel die knappe zanger die het bedrijf achter Woezel en Pip runt – en zijn – tevens knappe – vrouw met lieve net geboren baby opende de middag. De ‘echte’ luiertaart smaakte heerlijk en onder het genot van deze taart en limonade keek Bobbi haar ogen uit tijdens de Woezel & Pip voorstelling. Ik heb haar nog nooit zo hard horen lachen! Daarna mocht ze Woezel & Pip even knuffelen. A dream come true voor een vierjarige natuurlijk!

In de Etos boetiek konden we de luiers in het echt zien en Bobbi druk oefenen met de pop om luiers om te doen. Wat goed lukte. Hoe sneller ze dit leert, hoe sneller ze de luiers van Fitz ook kan doen. Top! De verpakking van de luiers zijn echt te cute! Voor elke fase van je kindje zijn de luiers verkrijgbaar en elke maat komt in twee verschillende Woezel & Pip designs. Ik ga de luiers ook testen natuurlijk, daar kunnen jullie binnenkort meer over lezen.

Na de voorstelling konden alle kinderen nog lekker kleuren, een ijsje eten, zich laten schminken en een echte Woezel & Pip glitter tatoeage krijgen + een ballonfiguur van Woezel en Pip. Je begrijpt Bobbi wilde alles doen en ging als laatste weg van het feestje. Ah, dat heeft ze niet van een vreemde!

De nieuwe Etos luiers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Etos-winkels.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.