WEET JIJ WELKE KLEUR BIJ JE PAST? KLEURADVIES VAN LADOZINA

Het witte overhemd, de LBD, de navy blue kokerrok, klassiekers die we allemaal kennen en waarvan we weten hoe ze te combineren. Maar naast deze geweldige klassiekers is er een grote uitdaging in de mode en dat is KLEUR! Heb jij al een keer kleuradvies gekregen, zodat je weet welke kleur bij je past? 

Ninette van Ladozina mailde mij of ik het leuk zou vinden een kleuradvies van haar te krijgen. Ik had dat nog nooit gehad en was eigenlijk al jaren benieuwd welke kleuren nou écht bij mij passen. Ik draag veel zwart ookal weet ik stiekem, dat dit mijn kleur niet is…

Personal Style is accepting who you are

Ninette heeft een studio in Amsterdam maar kan gewenst ook bij je thuis komen. Het consult duurt ongeveer 1.5 uur. Ik plande het kleuradvies bij mij thuis in op mijn ‘mama-dag’. Dat scheelt tijd en Bobbi vond het wel interessant al die verschillende lappen met kleuren.

Ninette houdt verschillende kleuren lappen bij je gezicht en je ziet echt heel duidelijk welke kleuren echt niet bij je passen en van welke kleuren goed staan en waar je letterlijk bij opbloeit!

kleuradvies Ladozina

Door kleuradvies leer je welk kleurtype je bent

Daaruit komt een bepaald kleurtype. Ook adviseert Ninette hoe je de kleur moet combineren; door middel van een kleurenstaal en kleurboekje wat je van haar krijgt.

Op Pinterest kan je haar borden met jouw kleurtype volgen, waardoor je precies ziet welke mode items & kleuren van nu wat voor jou zijn. Aangezien Ninette ook als stylist werkt voor Marie-Claire en Glamour is zij goed op de hoogte van de laatste trends.

kleuradvies

Nooit meer uren in de ochtend voor je kast staan

Vooral dit laatste vind ik echt een super leuke toevoeging aan het kleuradvies. Voor drukke moeders is een kleuradvies vooral heel praktische om het shoppen makkelijker te maken.

Ook in de ochtend merk ik dat kleren uitzoeken nu veel sneller gaat. De grap is, ik laat nu echt mijn zwarte truien hangen en trek veel sneller mijn rode trui aan!

Ook benieuwd welke kleuren bij jou passen? Check; www.ladozzina.com 

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.