fbpx

KLEURADVIES BIJ LADOZINA

Ladozina : CITYMOM.nl 1

Ladozina : CITYMOM.nl 5Ladozina : CITYMOM.nl 2 Ladozina : CITYMOM.nl 4

Personal Style is accepting who you are

Het witte overhemd, de LBD, de navy blue kokerrok, klassiekers die we allemaal kennen en waarvan we weten hoe ze te combineren. Maar naast deze geweldige klassiekers is er een grote uitdaging in de mode en dat is KLEUR!

Ninette van Ladozina mailde mij of ik het leuk zou vinden een kleur advies van haar te krijgen. Ik had dat nog nooit gehad en was eigenlijk al jaren benieuwd welke kleuren nou écht bij mij passen. Ik draag veel zwart maar stiekem weet ik dat, dat mijn kleur niet is… Ninette heeft een studio in Amsterdam maar kan gewenst ook bij je thuis komen. Het consult duurt ongeveer 1.5 uur. Ik plande het advies bij mij thuis in op mijn ‘mama-dag’. Dat scheelt tijd en Bobbi vond het wel interessant al die verschillende lappen met kleuren. Ninette houdt verschillende kleuren lappen bij je gezicht en je ziet echt heel duidelijk welke kleuren echt niet bij je passen en van welke kleuren goed staan en waar je letterlijk bij opbloeit!

Daaruit komt een bepaald kleurtype. Ook adviseert Ninette hoe je de kleur moet combineren. Dit door middel van een kleurenstaal en kleurboekje wat je van haar krijgt. Ook zijn er borden op Pinterest te volgen die bij jou kleurtype horen waardoor je precies ziet welke mode items & kleuren van nu wat voor jou zijn. Aangezien Ninette ook als stylist werkt voor Marie-Claire en Glamour is zij goed op de hoogte van de laatste trends.

Vooral dit laatste vind ik echt een super leuke toevoeging aan het advies. Voor drukke moeders is een kleur advies vooral heel praktische om het shoppen gemakkelijker te maken. En ook in de ochtend merk ik dat kleren uitzoeken nu veel sneller gaat! En de grap is, ik laat nu echt mijn zwarte truien hangen en trek veel sneller mijn rode trui aan, omdat ik eindelijk weet dat dat echt bij mij past! Ook benieuwd welke kleuren bij jou passen?

www.ladozzina.com 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *