WELKE KLEUR KLEDING DRAAG JIJ OF JE KIND HET MEEST?

WAT ZEGT KLEUR OVER JOUW PERSOONLIJKHEID

Bijna iedereen weerspiegelt een deel van zijn persoonlijkheid in de kleding die ze dragen!  Dit hoeft niet altijd bewust te gaan, vaak doen je dit juist onbewust door het gebruik van kleuren. Benieuwd wat de kleuren van je kleding over jou zeggen? En kleed jij je kindje net als jij? Dan zegt het wellicht ook iets over je kind! 

Roze

Ben jij iemand die houdt van lieve zachtroze tinten? Dan ben jij een echte lieverd. Je staat altijd voor iedereen klaar om verhalen aan te horen en cijfert jezelf wel eens weg. Soms kun je wat onzeker zijn, maar dit is totaal niet nodig. Ook jij mag wel eens lekker zeuren!
Ben je meer van het hardroze? Dan ben je juist totaal het tegenovergestelde! Je bent zeker van jezelf en levendig. Je bent doortastend, waardoor je vaak krijgt wat je wilt. Dit wil nog wel eens verkeerd overkomen, waardoor mensen je soms overheersend vinden. Maar hé, je laat in ieder geval niet over je heen lopen!

Rood

Jij houdt wel van lekker opvallen! Je hebt een warme persoonlijkheid en mensen vinden het fijn om bij jou in de buurt te zijn. Ook zit je vol met passie en daarmee is het wel oppassen geblazen. Zodra ze jou boos maken, ben je opeens niet meer zo lief en schattig.

Oranje

Een heerlijke speelse, moderne en optimistische kleur. Jij bent de definitie van positiviteit en dit uit zich in alles: je kleurrijke kleding, je telefoonhoesje met een positieve quote en je eeuwige goede humeur. Je vrienden zullen over jou zeggen dat jij de persoon in de vriendengroep bent die altijd vrolijk en spontaan is en op een feestje het meeste kletst van iedereen. Soms kan die spontaniteit zich ook ombuigen in impulsiviteit, wat niet altijd de vooraf bedoelde gevolgen heeft. Maar jij zal dit altijd oplossen met een glimlach.

Blauw

Hard werken + dromen + toewijding = succes. Jij hebt dat begrepen. Je hebt duidelijke principes en veel discipline. Door je onverbiddelijke doorzettingsvermogen, haal jij alle doelen die je al ver van tevoren hebt opgezet. Je bent secuur in alles. Van het 100 keer checken of je voordeur wel goed op slot zit, tot het beschermen van je telefoon met een glas screenprotector. Je bent niet egoïstisch, je wekt vertrouwen bij mensen en ze kunnen echt op je bouwen. Kijk wel uit dat je niet te scherp uit de hoek komt, je mag af en toe ook best je zachte kant tonen.

Bruin

In een groep moet jij vaak even de kat uit de boom kijken. Op het eerste gezicht kunnen mensen jou daarom wat saai of gesloten vinden, maar als ze je eenmaal leren kennen merken ze dat je juist super sociaal bent! Je vrienden vertrouwen jou hun diepste geheimen toe en jij vertelt ze ook echt niet door. Vandaar dat jij een grote schare vrienden achter je hebt.

Zwart

De kleur die iedere vrouw veel in haar kast heeft liggen, want het is zo heerlijk makkelijk te combineren. Maar ben jij iemand met een zwarte jas, zwarte schoenen, zwarte broek, zwarte trui en zelfs een zwart Samsung Galaxy S8 Plus hoesje? Dan ben je mysterieus en elegant, bescheiden en terughoudend. Jij bent iemand die echt nadenkt voor je iets zegt of doet en kunt jezelf hierin goed beheersen. Soms kunnen mensen moeilijk hoogte van je krijgen, maar dit maakt jou eigenlijk alleen maar interessanter.

Wit

De kleur van puurheid, reinheid en onschuld. Je bent een persoon waar mensen graag mee omgaan, omdat je erg sympathiek bent. Je bent niet gauw tevreden als het gaat om je eigen doelen en bent daarin erg perfectionistisch. Je hebt een hele open persoonlijkheid, waardoor mensen veel van je weten.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.