JETPAQ BABY & HOME COLLECTIE

JETPAQ 6 JETPAQ 5 JETPAQ 4 JETPAQ 3 JETPAQ 2 JETPAQ 1

JETPAQ gaat dit seizoen terug naar de basis van waar het ooit allemaal mee begonnen is: kin-deren moeten weer kind kunnen zijn.
Kinderen zouden niet bezig moeten zijn met de boze volwassen wereld waar de soldaten niet meer van tin zijn. Een wereld waar feeën niet meer bestaan en boze stukken in boze kranten staan. Kinderen moeten zich vrij voelen, kunnen spelen, rondrennen op blote voeten en het aller belangrijkste: ze moeten lekker vies kunnen worden! Ook dit seizoen zijn alle items handmatig geverfd en gezeefdrukt. De collectie is vol van zomerse, vrolijke prints zoals lieve madeliefjes, smeltende ijsco’s en een grote wereldkaart.De kleuren van de collectie doen denken aan een zomerse picknick in juli: gras groen, lavendel lila, mint blauw en wijn rood.

Daarnaast heeft JETPAQ dit seizoen een collectie voor eten, slapen en badderen gelanceerd! De slaapzakken, bad-capejes en dekbedden maken de uitgebreide kindercollectie compleet. Ook alle items uit de home collectie zijn handmatig geverfd en gezeefdrukt. JETPAQ ontwikkelde daarnaast voor dit seizoen het perfecte kraamcadeau: een witte hond om zelf in te kleuren, mee te spelen en te slapen. Zo kan iedereen zijn eigen Max overal mee naar toe nemen!

jetpaq.com 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.