JENEST; KIDS LOUNGE & NIGHTWEAR VOOR “JE NEST”

JENEST heeft onlangs een natural lounge & nightwear lijn gelanceerd waarbij warmte en geborgenheid van familie en thuis centraal staan. 

De eerste collectie is voor kinderen van 1,5 – 10 jaar, de zomer gaat door tot en met 14 jaar en op korte termijn zal deze Jenest-collectie worden aangevuld met een lijn speciaal voor MOMS.

De Jenest-collectie is niet-seizoensgebonden en bestaat uit tijdloze producten met een moderne, eigentijdse uitstraling. 

Pyjamas all day!

Het gekozen kleurenpalet en de subtiele details dragen hier aan bij! De collectie is bedoeld voor ‘je nest’, maar door de unieke designs, materialen van hoogwaardige kwaliteit ook super draagbaar als loungewear. 

Door gebruik te maken van verschillende stoffen en deze te combineren wil Jenest de keuze aan de klant laten om hun eigen look te bepalen door 3 collecties aan te bieden, de SWALLOW, NEST en COMBI collectie.

De Swallow Collectie

De Swallow collectie bestaat uit premium sets van handgeweven, deels gerecycled katoen uit India.

De Nest Collectie

In de Nest collectie wordt een nieuwe dimensie aan ‘super zacht’ gegeven met de natural onesies en sets gemaakt van 100% biologisch katoen uit Portugal.

De Combi Collectie

Bij de Combi collectie creëert Jenest een ontspannen en elegante look door biologische jersey uit de Nest collectie te combineren met de handgeweven stoffen uit de Swallow collectie.

De comfortabele lounge en nightwear lijn is ontworpen in Nederland. Alle materialen worden zorgvuldig uitgezocht en er wordt nauwkeurig in de gaten gehouden dat de producten onder de juiste omstandigheden geproduceerd worden. 

Met een bewuste productie, een tijdloze collectie en materialen die het hele jaar door gedragen kunnen worden draagt Jenest bij aan slow fashion.

De vrouwen achter Jenest, Annelotte en Sofie, geloven in de kracht van het “nest”, in familietradities en de schoonheid die daarbij hoort. Dit is ook gelijk waar het bij Jenest om draait.

Naast dat alle producten online te koop zullen zijn via www.jenest.com zal er per nieuwe collectie een combinatie van homesales en pop-up stores zijn. 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.