HANDIGE IPHONE 12 HOESJES VOOR BUSY MOMS

De nieuwste iPhone familie is op de markt, en een van de meest geliefde gezinsleden is de baby: de iPhone 12 mini. Met zijn 5.4 inch scherm is hij helemaal niet te klein, maar wel nog steeds super krachtig. Ter vergelijking, de standaard iPhone 12 heeft een 6.1 scherm. 

Om zo lang mogelijk van je nieuwste aanwinst te kunnen genieten, wil je hem goed beschermen van grijpgrage kinderhandjes, je eigen drukke dag en ongelukjes die in kleine hoekjes schuilen. Daarom zetten wij een aantal handige telefoonhoesjes voor verschillende situaties voor je op een rijtje!

Een hoesje voor elke gelegenheid

Als moeder van (kleine) kids, heb je aan een simpel iPhone 12 mini hoesje misschien niet genoeg. Je hebt je handen en tas altijd al vol, en bent op zoek naar optimale bescherming voor wanneer de kids willen testen hoe shockproof mama’s mooie telefoon is. Geen stress! Check deze hoesjes maar eens.

1. Kijk mama, zonder handen! Hoesjes met koord

Als MOM heb je je handen al vol genoeg: je telefoon ook nog continu vasthouden, zit er echt niet in. Wil je hem toch altijd binnen handbereik hebben voor het maken van een foto of een snel appje, kies dan een hoesje met koord. Hiermee heb je je telefoon altijd bij de hand! En wil je dat het hoesje ook nog on fleek is, check dan de mooie koorden van Ateljé, die een accessoire op zich zelf zijn!

2. Kluns of kids? Het maakt niet uit met shockproof hoesjes

Of je nou zelf in de categorie klunzig valt, of je kids graag experimenteren met zwaartekracht en jouw telefoon: voor wie bang is haar telefoon te laten vallen, is een shockproof hoesje de beste keus.

Hiermee ben je ervan verzekerd dat je telefoon kras- en deukvrij de dag doorkomt. Zowel je scherm als de achterkant zijn optimaal beschermd. Dankzij de nieuwste technologieën zijn deze hoesjes trouwens al lang niet meer dubbel zo dik als je iPhone zelf, waardoor hij ook makkelijk te gebruiken blijft.

3. Waterproof hoesjes: niet alleen voor op vakantie

Handig voor in de keuken en badkamer, waar je telefoon al snel een duik kan maken of onder een te volle melkbeker terecht kan komen. Met een waterproof hoesje weet je dat je altijd goed zit. Bovendien zijn ze handig om onderwaterfoto’s maken met de geweldige camera van je iPhone 12 mini, zonder dat je hem daarna uren in rijst moet laten weken en maar op het beste moet hopen? Met een waterproof hoesje neem je je iPhone 12 mini ook veilig mee het water in. 

4. Sportarmband voor je hardloopsessies

Even lekker de deur uit en tijd voor jezelf? Fietsen, rennen, hiken of wandelen: waar je ook heen gaat, je iPhone 12 mini kan mee. Houd je handen vrij en draag je smartphone op een comfortabele manier met je mee met een sportarmband voor je iPhone 12 mini,

Sportarmband

En als extra check…

Plakt die screenprotector recht?

Hoewel het scherm van iPhones steeds robuuster wordt, is het nooit verkeerd om een screenprotector op je scherm te plaatsen, zeker wanneer je erom bekend staat dat je je telefoon vaker dan gemiddeld laat vallen. Het loont zich om te investeren in een goede screenprotector als je er voor gaat, zodat je optimaal kunt blijven genieten van de helderheid en functionaliteit van het iPhone 12 mini scherm. 

Staat Vind mijn iPhone aan?

Geen zorgen: het overkomt ons allemaal wel eens. Warrig sta je met je zaklamp je telefoon te zoeken. De zaklamp, op je telefoon, ja. En het duurt even voordat je het doorhebt. Mocht dit voor jou meer regel dan uitzondering zijn, en is je telefoon wel vaker even kwijt, dan is het belangrijk dat je meteen ‘Vind mijn iPhone’ instelt. Ook voor je Airpods en Apple Watch trouwens. 

Verzekering afgesloten?

Better safe than sorry: ook met een basisverzekering voorkom je al veel gedoe als het op je iPhone aankomt. De smartphones zijn niet de goedkoopste, dus in geval van nood is het nooit verkeerd als je op de verzekering kunt terugvallen. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.