INSTAGRAM INSPIRATION BY ANNA CIOLINA

Photo 17-06-14 15 25 53

Anna Ciolina is een echte Rotterdamse en moeder van Stella Pomme (1.5). Sinds de geboorte van haar dochtertje kwam Anna erachter hoe lastig het is om leuke, langdurige en aparte spullen voor je kind te kopen! Het vereist soms het nodige speurwerk maar tot nu toe lukt het goed bewijst ook haar eigen instagram. Haar liefde voor mode en gadgets komen hierin terug en voor CITYMOM speurt zij Instagram af op zoek naar inspiratie en de leukste instagram accounts.

CITYMOM is ook te volgen op Instagram via @citymomnl
Volg ANNA op Instagram via @anciolina

gray label

Gray Label 3

Gray Label 2Gray Label 3

Gray Label is een Amsterdams merk opgezet door Emily Gray en is speciaal gemaakt voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar. Geen felle kleuren of ‘schattige teddyberen’ maar tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit! Op Emily haar instagram krijg je een kijkje achter de schermen, erg leuk!

Instagram

L’enfant Sauvage

Processed with VSCOcam with hb1 presetL'enfant Sauvage 3 L'enfant Sauvage 2

L’enfant Sauvage een nieuw merk uit Barcelona, gemaakt door Mr & Mevr Sauvage. ‘Clothes for wild kids’ zoals ze zichzelf omschrijven en daar ben ik het mee eens! Mijn favoriete kledingstukken zijn met de vogels erop getekend!

Instagram

Mini Mocks

Mini Mocks 1 Mini Mocks 2 Mini Mocks 3

Petra van Mini Mocks heeft twee kinderen: Frank en Liv. Zij zijn de inspiratie voor de schattige schoentjes die ze maakt. De schoentjes zijn van mooi en zacht leer en het allerbelangrijkste: ze blijven zitten!! Zeker dus eens de moeite waard om een kijkje te nemen in haar webshop.

Takeapicturelady

Takeapicturelady 1 Takeapicturelady 2 Takeapicturelady 3

Takeapicturelady, de naam zegt eigenlijk al genoeg: deze vrouw houdt van foto’s maken! En dit kan ze nog goed ook… Elke keer als ik foto van haar zie dan kijk ik er een paar keer naar. Het lijken beelden uit een droom.

Instagram

Yonskie

Yonskie 2Yonskie 1 Yonskie 3Het laatste profiel van deze maand die ik heel graag volg: van Marion. Niks te maken met kinderen maar alles te maken met interieur. Marion is eigenaresse van YESIWOOD en is zo creatief! Ze maakt echt geweldige posters, waar ik een tijdje geleden al mijn oog op heb laten vallen…

 

instagram.com/_yesiwood

 

 

Blog by Anna Ciolina

 

 

 

3 Reacties

 1. Marion

  Hé, wat leuk! Zie ik nu pas! Dankjewel 🙂

  Antwoord
  • Marion

   Zie alleen dat hij niet linkt naar mijn instagram, omdat ik mijn naam natuurlijk heb veranderd.

   Antwoord
   • BettinaNeseker

    Hi Marion, kan je laten weten wat de goede link is, dan pas ik het aan! Dank je wel! Gr. Bettina

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.