INSTAGRAM BY ANNA

Instagram by Anna algemeen

Anna speurt voor CITYMOM heel Instagram af opzoek naar inspiratie die zij hier met ons deelt. CITYMOM zit vanaf deze maand ook op INSTAGRAM. Leuk als je ons volgt!

rij1

Op zondag 6 april wordt er een ‘Garage’sale georganiseerd in Rotterdam! Van 11.00-17.00 kun je terecht voor tweedehands, diy’s en oude collecties! Als je geïnteresseerd bent om langs te komen, kan je, je aanmelden via de Garagesalerotterdam instagram! Als je iets wilt verkopen, kan je contact opnemen via garagesalerotterdam@gmail.com

rij2

Pearlsandswines is een web boutique die volgende maand haar deuren opent. Af en toe laat Anne-Britt al wat zien op haar Instagram en het ziet er allemaal even leuk uit! Zeker een pagina om in de gaten te houden dus, al is het alleen maar om haar schattige dochtertje en haar geweldige huis te zien.

rij3

Big en Belg heeft net een tweede winkel geopend in Amsterdam! Kleding, tassen, speelgoed en schoenen: ze hebben het allemaal en ook de tweede winkel hangt weer vol met geweldige spullen van onder andere Mini Rodini, Beauloves en BangBang Copenhagen.

rij4

Madelon maakt prachtige foto’s van haar kinderen Sylvester en Reva! Dit jaar verhuizen ze met het hele gezin naar Amerika, LA. En wil je Madelon blijven volgen? Dat kan!

rij5

Zoals ze zichzelf omschrijven: ‘Cute but Cool’ en daar ben ik het mee eens! Gardner and the gang is een merk vol gekke prints… En houd vooral Instagram in de gaten, ze doen vaak mee aan leuke giveaways!

 

Blog by Anna Colina

 

Volgende artikel

Colorworks - Den Haag

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.