PHOTODIARY; DE MAAND JULI 2014 VAN CITYMOM

IMG_7529

Juli! Een van de fijnste maanden van het jaar! Want veel buiten zijn, zo ook lekker een paar daagjes op het strand gewerkt. Laptop en zonnebrand mee en uitzicht op de zee. Erg goed voor de inspiratie.

IMG_7337

Uiteten met vriendinnetjes bij Nacional, dit nieuwe restaurant van Casper Reinders ging deze maand open in Amsterdam.

parade

Ik bezocht ter inspiratie de Kleine Fabriek in de Rai in Amsterdam. En schreef o.a. een blog over de nieuwe collectie voor jongens en een blog over de nieuwe collectie voor meisjes.

IMG_7319

Op maandag speelt Bobbi altijd met haar nichtje en oma past dan op. Ze beginnen steeds meer op elkaar te lijken en dingen samen te doen!

IMG_3483[1]

Mijn lievelings zomer drankje is Gin Tonic. In Amsterdam is Mossel & Gin geopend en daar kan je de heerlijkste GT’s drinken, aanrader!

IMG_2458

Nog net snel voor onze last-minute-vakantie een zomer outfit besteld van Beau Loves & Munster bij KidsDepartment.nl.

CITYMOM.nl

IMG_2847 IMG_2802 IMG_2741 IMG_7417 IMG_2498

Een heerlijke mini-last-minute-vakantie gehad op Ibiza! Ibiza is super kindvriendelijk en ik heb daarom een hele blog geschreven over alle kindvriendelijke plekken op Ibiza. Mocht je hem nog niet gelezen hebben, lees hem dan HIER.

IMG_2449

Thuis is het weer back to business.. Bobbi houdt van poetsen dus die helpt lekker mee om het huis schoon te maken.

IMG_2359

Mijn vriendinnetje Jennifer die ik al sinds ik 3 ben ken, kwam BBQ’en met haar kindje Emine. Onze kindjes schelen niet veel, en erg leuk dat zij bijna net zo oud zijn als toen wij elkaar ontmoeten.

IMG_2337

Bobbi haar favo knuffel is deze giraffe. We hebben hem gekregen voor haar geboorte en sindsdien slaapt ze ermee en kan ze ook niet zonder Mel (zo heet hij..) slapen. Het was dus tijd om een nieuwe te kopen voordat hij kwijt zou raken. Mmm… welk exemplaar zou de nieuwe zijn…

IMG_7572

Summer = Festival time! En Festival + Friends = Fun!

IMG_2332

Helaas moest ik in juli ook afscheid nemen van mijn twee top stagiaires, Laura & Nahira. Ik ga jullie missen en dank voor alles!

2 Reacties

 1. Natalie Rocha

  Hi Bettina, wat leuk om te zien waar jij je zoal mee bezig houdt. Wat een leuke adressen doe jij aan en wat is Bobbi al groot! Veel succes! Liefs, Natalie

  Antwoord
  • BettinaNeseker

   Hi Natalie, dank je wel! Hoop dat alles goed gaat met jou en dat jullie lekker aan het genieten zijn in Frankrijk! Lfs, Bettina

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.