INSTAGRAM INSPIRATION BY ANNA

Anna Ciolina

Anna Ciolina is een echte Rotterdamse en moeder van Stella Pomme (1.5). Sinds de geboorte van haar dochtertje kwam Anna erachter hoe lastig het is om leuke, langdurige en aparte spullen voor je kind te kopen! Waar de ene moeder haar kind graag in Hello Kitty en Woezel en Pip kleding hijst, besloot Anna om Stella nooit kleding aan te trekken waar ze zelf ook niet in gezien zou willen worden… Deze belofte vereist soms het nodige speurwerk maar tot nu toe lukt het goed bewijst ook haar eigen instagram. Haar liefde voor mode en gadgets komen hierin terug en voor CITYMOM speurt zij Instagram af op zoek naar inspiratie.

bonbonontheblock

Bonbonontheblock is een winkel uit Rotterdam, waar ze niks van doorsnee kleding voor kinderen verkopen! Mini Rodini, Popupshop, Bobo choses en nog veel meer! Zeker dus een bezoekje waard… Maar als je nou niet in de buurt van Rotterdam woont, kan je ook een kijkje nemen op de webshop.

eh parents for kids

Eh, parents for kids! Een leuk, nieuw eigentijds merk. Met (organische) rompers en shirts met opvallende teksten… Het merk komt uit Polen en is net nieuw.

citymom

Bettina, en dan heb ik het over onze eigen Bettina van CITYMOM natuurlijk! Ze is sinds kort ook te volgen op Instagram en dat doe ik met veel plezier! Je krijgt een kijkje achter de schermen van de website, haar lieve dochtertje en mooie huis.

vybonacci

Vybonnaci is het account van Vy, die samen met haar super schattige dochtertje J en vriend B in Amsterdam woont. Vy volgen is een must, ze maakt je bij elke (mooie) foto die ze plaatst aan het lachen!
Instagram Vybonnaci

whistleandflute

Whistle and Flute is de kledinglijn van Miranda en Ryan. Samen hebben zij twee schattige jongetjes: Aki en Archer. Via Instagram kan je op de hoogte blijven van nieuwe spullen, zo is deze maand het shirt met daarop het ijsje nieuw: mijn nieuwe favoriet! En goed nieuws: speciaal voor bezoekers van Citymom kan je de code CITYMOM gebruiken voor 10% korting op de gehele collectie.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.