HUMM KNITS; SJAALS UIT BERLIJN!

MiniKidsCuddle Arrow MiniKidsCuddle colours MiniKidsCuddle MiniKidsCuddle fabric Humm Knits

De MiniKidsCuddle van het label Humm Knits is zacht en ‘playproof’. Geen gedoe met omknopen en dus ook niet makkelijk te verliezen.

Er zijn drie verschillende KidsCuddle modellen in zes verschillende kleur combinaties verkrijgbaar. Zo kun je zelf een sjaal samenstellen voor je mini. De sjaals zijn ontwerpen van Nederlandse bodem en worden in Berlijn gemaakt door eigenaresse Inger die vorig jaar Amsterdam verruilde voor Berlijn. Iedere sjaal is van 100% organic wool. Wil je zelf ook zo’n sjaal? Ze zijn er in vijf verschillende varianten voor volwassenen (SmallCuddle en MediumCuddle).

www.hummknits.com

LEES OOK:

 

BLOOG BY MALOU DE BRUIN @malou_de_bruin

Een 35-jarige Content Manager who loves to write: “Geboren (en nu wonend) in Utrecht en bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond (Amsterdam ;), waar ik Manlief ontmoet heb. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna 4). Ik ben ondernemend, reislustig en een enorme sneakerfreak – wel zo handig als je een hyperactieve kleuter hebt. Ik ga zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes. Voor CITYMOM schrijf ik over het leven met – en de grillen van – een kleuter. Mijn blogs zijn altijd geschreven met een dikke knipoog, want: hoe fantastisch ook, het moederschap vergt ook een hoop aanpassing en geduld – loads of it.”

Photocredits: Inger Wolters

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.