BLOG BETTINA: HUISHOUDELIJKE SLEUR

josefindahlberg.se

Sleur. Dat betekent volgens het woordenboek dat je iets zo vaak hebt gedaan dat het vervelend begint te worden. Als iets niet leuk is, dan is het wel dat iets vervelend wordt toch? Huishoudelijke taken zijn dingen die je erg vaak hebt gedaan. En ik vind ze niet leuk. Dus zitten mijn huishouden en ik in een sleur…  

Want hoe irritant is het om iets schoon te maken waar na 5 minuten alweer vieze kinderhanden op zitten of een boterham met smeerworst aan wordt afgeveegd!? Of de afwasmachine uitruimen. Fijn allemaal schoon servies in de kast zetten denk ik dan. Maar 1 dag later, staat er alweer een berg wat vies is en wat er weer in moet. Of schone was. Ook zoiets. De volgende dag is er weer een nieuwe wasmand die klaar staat. Denk je na het boodschappen doen ‘de ijskast zit weer lekker vol”. Een paar dagen later is alles weer op en kan je weer naar de supermarkt. Opruimen van het huis. Zijn Bobbi en Fitz thuis dan ziet het huis erna 5 minuten alweer uit als een ontplofte speelgoed winkel.

Ik weet niet of het aan mij ligt. Maar ik vind dat echt zooooo extreem irritant. Het zijn al geen fijne dingen om te doen, en dan is het ook niet blijvend. Kon de vaat, mijn was en het huis maar altijd schoon zijn, of schoon blijven. Waarom blijft mijn pak kwark niet altijd vol? En kwam er maar voor altijd melk uit het pak! Och, als ik toch eens kon toveren… Ik zit momenteel echt even helemaal in een huishoudelijke sleur. Je hoort vaak dat mensen het uitmaken, omdat ze in een sleur terecht gekomen zijn. Maar hoe maak ik het uit mijn huishouden!!?? Of kan ik mij ergens opgeven om met mijn huishouden in relatietherapie te gaan? Met vakantie gaan schijnt ook goed te zijn voor een relatie. Dan ga ik deze keer ALLEEN!

 

Photocredits: Josefine Dahlberg

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.