DE FAVORIETEN VAN CAROLINE SNELLEN

IN

Caroline Snellen was eerst PR Manager maar nadat zij het merk Merino Skincare ontdekte besloot ze dit naar Nederland te halen. Met haar man en 2 kinderen woont ze in de Amsterdamse Pijp.

1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen in Amsterdam?

Van ’t Spit op de Frans Halsstraat, kan je lekker vroeg naar toe als het nog rustig is. Dit is om de hoek bij ons huis, ideaal voor in het weekend.

2. Wat is je favoriete kinderwinkel? 

De Kleine Parade op de Gerard Doustraat. Hier hebben ze leuke merkjes zoals Mio & Co, kindjes kunnen hier heerlijk spelen en je  kunt er gezellig koffie drinken of lunchen met super gezonde gerechten en sapjes. Alles speelt zich bij ons af in de Pijp, hier kan ik tegenwoordig alles vinden.

3. Wat is je favoriete plek om met kids met vakantie te gaan? 

Ibiza en het liefst en een huis vlak bij het goene binnenland rond San José. Strandjes zijn vanaf daar binnen 10 minuten bereikbaar. De kleine baaitjes zijn overzichtelijk om met kleine kinderen naar toe te gaan. Het eten is er heerlijk, onze kinderen houden van tapas en paella!

4. Wat is je favoriete modemerk? 

Rika; eerst vond ik het merk te duur. Als ik maar 2 keer per jaar in deze winkel mag kopen, voelt het al als een traktatie.

5. Wat is je favoriete product voor kinderen? 

Dat is zeker Merino Skincare, Skin Creme No Perfume, geschikt voor het hele gezin (met of zonder eczeem).

 


Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.