DE MEISJES VAN DE BLOEMEN; BLOEMEN VOOR BUSY MOMS

De Meisjes van de Bloemen : CITYMOM.nl 4 De Meisjes van de Bloemen : CITYMOM.nlCITYMOM.nl 8

Bloemen kopen en in een vaas zetten, dat lukt vaak wel! Maar soms heb je een gelegenheid (feest, event, diner, huwelijk) waar je niet weg komt met wat bloemen in een vaas. Dan is er maar één iemand (of eigenlijk drie meisjes!) die je moet bellen….:De Meisjes van de Bloemen! 

Check hun lookbook op hun website vooral waarbij je al hun mooie creatieve creaties kan zien die zij gemaakt hebben. Ze geven niet alleen advies over de aankleding, ze verzorgen de gehele uitvoering.

Maar naast de aankleding van feesten en partijen kunnen de meisjes je ook helpen met je balkon, stadstuin of patio. Ben je toe aan een nieuwe sfeer op je buitenterras? Geef je budget aan en zij maken een plan!

Voor CITYMOM maakte ze speciaal deze mini-tuin voor op het balkon! Met allemaal eetbare bloemen (hoef je niet bang te zijn mocht je kind ze opeten!) dat kan gewoon! Bobbi en ik hebben er ijsblokjes van gemaakt!

Er is nog meer! In hun webshop verkopen de Meisjes van de Bloemen mooie potten en vazen. Als je op zoek bent naar iets specifieks dan gaan zij voor je op zoek en je kan ook items reserveren via de webshop. CITYMOM is fan van alle mooie creaties. Aangezien ik bezig ben met het veranderen van mijn (CITY)tuin weet ik welke meisjes ik binnenkort ga bellen….

 

www.demeisjesvandebloemen.nl

 

LEES OOK: TREATWELL; DE BEAUTY BOEKINGSSITE FOR BUSY MOMS

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.