DE MAAND MEI 2015 VAN CITYMOM

CITYMOM.nl 8 CITYMOM.nl 4

Jaaaaaa de eerste week van Mei waren wij heerlijk in Griekenland met vakantie! Voor Arke mocht ik met Friedus & Bobbi het eiland Kos gaan verkennen en dat was zeker geen straf! Wat een prachtig eiland! Wil je weten wat we allemaal beleefd hebben, lees dan ook Reisdagboek deel I &  Reisdagboek deel II.

CITYMOM.nl 9

12 Mei bestond CITYMOM 2 jaar! En deze mijlpaal moest natuurlijk gevierd worden! We trakteerde niet op zomaar iets, maar op een mini-vakantie naar een 5 sterren resort in Portugal! Ik werd bedolven onder de lieve en leuke reacties, echt te gek! Uiteindelijk heb ik 1 winnaar getrokken en gaat Marcella Wierenga heerlijk naar genieten in Martinhal!

CITYMOM.nl 5

Sinds april blog ik ook wekelijks op de nieuwe website van Fabulous Mama: Fabmama.nl. Ik schrijf o.a. over hotspots om met kids heen te gaan. En ook Bobbi gaat regelmatig mee om te testen hoe kidsproof een locatie is! Hier heerlijk aan de frietjes in George L.A.!

CITYMOM.nl 1

Super leuk, deze foto kreeg ik gemaild van de nieuwe echo-kliniek Wonderbaarlijk in Amsterdam waar de flyers van CITYMOM mooi in de praktijk staan!

10

We hadden lekker wat vrije dagen deze maand! Met Hemelvaart hadden vriendinnetjes een leuke voorstelling van de Liedjestovenaar voor hun vrienden of eigenlijk alle kids natuurlijk georganiseerd!

CITYMOM.nl 7 CITYMOM.nl 12

Op 21 mei ging ik naar het Business Mom event, georganiseerd door InnerCircle. Met 50 Moms kregen wij in het mooie appartement van de Hallen diverse leuke workshops, o.a. van Vivan Reijs en Lonneke Nootenboom van Style My Day.

CITYMOM.nl 13

Een dag later ging ik naar het Storymakers Symposium van PR bureau Cherry Picker over bloggen en met name bloggen over reizen. Daarna diverse leuke travel brands ontmoet. Top georganiseerd!

CITYMOM.nl 11

Yes, een nieuwe favoriete hotspot heb ik ontdekt en het fijne is, bij zit bij mij om de hoek! Teds is geopend en je kan hier van 7.00 – 19.00 terecht voor ontbijt, brunch & borrel! En nog kindvriendelijk ook! Ik ben fan!

citymom

Dit weekend is het klusweekend! We zijn de tuin aan het verbouwen (hij wordt zooooo mooi) en gisteren ben ik begonnen met de muur wit te schilderen. Vandaag weer verder, kan niet wachten tot hij helemaal af is en ik in de zon op de nieuwe bank kan zitten!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.