DE KINDERKAMER VAN SOPHIE

Fietje kamer 1

Laat je inspireren door de kinderkamer van Sophie. Sophie is 2 jaar. Haar ouders hebben net 5 jaar in New York gewoond vandaar dat veel spullen uit de kamer van Sophie uit de V.S. komen. Sophie is zelf ook geboren in Amerika en de Amerikaanse stijl straalt zeker nog door in haar kamer.

De dekens op het witte bankje zijn een verzameling Koeka, zelfgemaakte “quilt” en dekbedovertrekken van de Hema en Ikea.
De kussens op het bankje zijn van Koeka en Tureluur Kids. Het leuke hobbelpaardje komt van Pottery Barn Kids.
Fietje kamer 3

Sophie haar bedje komt uit de V.S. via www.diapers.com. De verschoontafel komt van Pottery Barn Kids uit de V.S. waar meer van de dekentjes en speeltjes uit Sophie haar kamer vandaan komen. Het witte bankje komt uit Bussum, de winkel heet Tjonge.

Fietje kamer 4

Het patchwork dekbed overtrek is van Cotton Baby. Laken van Pep en Juul. Deken komt van Koeka (York Stonewash, old sapphire), gekocht bij Tjonge in Bussum. Het harten kussen is van Numero 74 – een leuk, nieuw winkelt Nest Kids Concept Store in Laren verkoopt dit merk als enige in Nederland. Het grijze kussen is van The Go ‘round. Veel knuffels zijn van Jellycat – inclusief de “Vintage Elephant” op het bed van Sophie. Andere knuffels (bruine/witte beertjes op de plank en de grote beer op de verschoontafel) zijn van Steiff en zijn geboortecadeautjes.

Fietje kamer 6

Fietje kamer 5

Op deze laatste twee foto’s zie je “Matchbox Mouse” en “Princess and the Pea” bedje met pop. Allebei gekocht in Manhattan (West Side Kids), van het merk Maileg.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.