CITYTRIP VOOR LENZENDRAGENDE MOMS; HIER MOET JE OP LETTEN!

Een stedentrip is een populaire manier van vakantie vieren. Met vriendinnen een lang weekend naar Wenen om cultuur te snuiven, met je gezin een midweek op avontuur in Parijs om te poseren bij de Arc de Triomphe en de Eiffeltoren of samen met je partner op een romantische vakantie naar Rome.

Samen erop uit in een onbekende CITY is een van de leukste dingen om te doen, maar het is dan wel van groot belang dat je goed voorbereid bent. Je bent er immers maar kort en hebt geen tijd te verliezen. Waar moet je als lenzendragende moeder echter rekening mee houden als je op stedentrip gaat?

Daglenzen om probleemloos activiteiten te kunnen ondernemen

Misschien draag jij week- of maandlenzen, omdat deze doorgaans goedkoper zijn en gemakkelijk in een lenzendoosje te bewaren zijn. Toch valt er op een stedentrip wat te zeggen voor het dragen van daglenzen. Daglenzen hoef je namelijk niet schoon te maken aan het einde van de dag, maar kun je gewoon weggooien. Een groot voordeel hiervan is dat je niet hoeft te prutsen met lenzenvloeistof op een klein tafeltje in je hotelkamer.

Bovendien wil je misschien gaan zwemmen in een badhuis in Wenen, waardoor je je lens kwijt kunt raken in het water of je lens vervuild kan raken door het water. Mocht er een bacterie terechtkomen op je lens, dan is het maar beter dat je je daglens aan het einde van de dag gewoon in de prullenbak kunt doen! Daglenzen online bestellen is het makkelijkste dat er is, dus dat hoeft je niet tegen te houden om ze aan te schaffen.

Lenzen met een uv-filter voor extra zonnebescherming

Als je op stedentrip gaat, hoop je altijd maar dat je mooi weer hebt. Door de stad wandelen met regen is immers niet het leukste dat er is en ook met harde wind kan het geen pretje zijn om de Eiffeltoren te beklimmen of crêpes met poedersuiker te eten. Veelal gaan mensen dan ook op stedentrip in de periode van april tot oktober, want dan is het weer het beste.

Belangrijk als de zon gaat schijnen is wel dat je je goed beschermt tegen zonnestraling. Niet alleen je huid kan namelijk verbranden door uv-straling, maar ook je ogen kunnen erdoor aangetast worden. Om die reden raden we je aan om lenzen te dragen met een uv-filter en bij hoge zonkracht ook een zonnebril op te zetten. Dat is ook nog eens hartstikke modieus!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.