Blog Liesbeth: Wishlist 2015

nice

Meer lachen. Minder stress. Meer werken. Minder hondenpoep. Meer zeilen. Meer schrijven. Minder boos doen. Minder gefronste wenkbrauwen. Drie dagtripjes met mijn liefde. Minder schreeuwen. Naar een concert met mijn vader. Dagje Utrecht met mijn moeder en zus. Naar de sauna met vriendinnen. Shoppen met Noortje. Minstens 6x een echt avondje uit met Mike. En elke maand bier drinken met bitterballen en kaasstengels, oók met Mike. Marjolein een keertje over de vloer (jaaaaa jij). Veel logeerpartijtjes. Eén vaste plaats voor al het gereedschap in huis. Meer spelletjes doen. Meer taarten bakken. Een minivakantie met Esther. Weekje Ibiza met het gezin (dat moet echt eerst Esther). Ook leuk als mijn Abstede vrienden een zaterdagavond komen slapen. Gaan we eerst dansen bij de Bataaf. Een boekje uitbrengen zou te gek zijn maar of dat gaat lukken? Misschien handig als onze meisjes eerst naar school gaan. Jeetje wat een heerlijkheid! Straks zijn ze niet meer thuis en heb ik opeens zeeën van tijd over. Dan heb ik in no time deze wensenlijst afgewerkt. Misschien kan ik dan ook nog wel een keertje alleen naar het strand op een doordeweekse dag. Hoe relaxed is dat?

Helemaal tof zou het zijn als we mijn appartement in Utrecht ein-de-lijk gaan verkopen. En we de badkamer kunnen verbouwen. Een hoogslaper voor de meiden en een ingebouwde trampoline lijkt me ook wel wat. En vrijwilligerswerk. Dat zou ik graag doen. Het liefst in Afrika.Een tweede auto zou handig zijn en een televisie op de slaapkamer. Dat was het wel zo’n beetje. Wie weet gaat het lukken want we hebben er toch weer eentje gehaald vanochtend. Een staatslot. Jawel. Het zou toch erg zijn als we die 30 miljoen mislopen? Of de kans op tien keer 1 miljoen? Dus. Nou. Straks zitten wij heel stoer met een grote mond maar stiekem ook met een gespannen gezicht naar de uitslag te staren. En proosten we op het nieuwe jaar 2015! Met of zonder grote prijs, het wordt vast een mooi nieuw jaar, voor jullie ook!

 

Blog by Liesbeth Starrenburg

Liesbeth is moeder van tweeling Noortje en Annabel en is samen met Mike al 3 jaar de zeer trotse ouders van deze twee meisjes. Zoals ze zelf zegt: “ze zijn heel leuk, onze twins, maar ook zeer vermoeiend, zeer eigenwijs, zeer creatief en ondernemend, vasthoudend en strijdlustig”. Genoeg om over te schrijven dus!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.