5 MANIEREN OM WEER SLANK TE WORDEN NA DE BEVALLING

Je bent eindelijk bevallen, je baby is er en je buik is gelukkig weg! Maar al die zwangerschapskilo’s die blijven zitten. Hé dat is niet de bedoeling! Je wilt het liefst zo snel mogelijk je eigen lijf weer terug maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. 5 Manieren om te zorgen dat dit wel gebeurt:

NORMAAL ETEN TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

Mega cliche maar je hoeft tijdens je zwangerschap niet voor twee te eten. Als je normaal eet tijdens die 9 maanden kom je ook veel minder aan. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan, maar twee zwangerschappen verder denk ik iedere keer weer, had ik tijdens mijn zwangerschap maar niet mijn excuus ‘ik mag als zwangere al zo weinig, daarom mag ik wel alles eten wat ik wil’ zo vaak gebruikt. Want achteraf moet alles er weer af, en wat er niet in komt hoeft er ook niet af! 

BORSTVOEDING GEVEN

Of dit nou een feit of een fabel is, is nog steeds niet helemaal bekend maar ik weet wel dat borstvoeding geven super veel energie kost. Mijn ervaring is dus wel dat je hier kilo’s door kwijt raakt. Niet iedereen kan of wil borstvoeding geven, maar een flesje meerdere keren per dag geven zonder kussen onder je arm is in ieder geval ook een goede manier om je armspieren te trainen!

GEZOND ETEN

Door gewoon gezond te eten val je op rustige manier af. S’morgens kwark met yoghurt, een gekookt ei als tussendoortje, dan een soep of salade, weer een tussendoortje bijvoorbeeld cherrytomaatjes of rijstwafels en s’avonds gewoon avondeten zoals een volkoren pasta, veel groeten en vis. Geen suiker! Wedden dat als je op deze manier eet je ook je kilo’s kwijt raakt. 

NATUURLIJKE AFVALPILLEN

Sinds een maand gebruik ik FytoSlank, dat is een nieuw product dat de vetverbranding op een natuurlijke manier stimuleert.  FytoSlank bevat het sinetrol, een samenstelling die de extracten van drie citrusvruchten (bloedsinaasappel, sinaasappel en grapefruit) combineert met de bessen van de tropische Guarana plant. Citrusvruchten zijn van nature rijk aan polyfenolen zoals flavanonen.

Het guarana-extract bevat een kleine hoeveelheid cafeïne, net zoveel als in een kopje zwarte thee of een half kopje koffie. De extracten versterken elkaars werking (synergetisch). Guarana-extract stimuleert de vetverbranding en helpt bij overgewicht. Ik vind het ideaal omdat het ook energie geeft en dat kan je als kersverse moeder wel gebruiken! Let op, je kan deze pillen alleen slikken als je geen borstvoeding meer geeft. 

SPORTEN

Ik sport bij BBB Healthclub. Zij hebben vestigingen door het hele land en hebben een speciaal programma ontwikkeld: bbb mama. Dit bestaat uit gerichte oefeningen die je doet in warmte cabines. Het fijne van BBB is dat je ook persoonlijke voedingsbegeleiding krijgt om weer terug te komen op je oude gewicht en dat je gewoon je baby mee kan nemen tijdens het sporten!

Je kan altijd een gratis proefles volgen om te kijken of het wat voor je is. Ik vind het perfect omdat je ook goede begeleiding tijdens de oefeningen krijgt waardoor je een soort van personal trainer eigenlijk hebt! 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.