DE 5 BEST GELEZEN CITYMOM BLOGS VAN 2016

 

1.VAKANTIE IBIZA MET KINDEREN; ALLE TIPS

kindvriendelijke-ibiza-tips-citymom-nl

Het einde van het jaar betekend voor mij altijd dat ik alles op een rijtje zet. Wat ging er goed het afgelopen jaar, wat kan er beter. Wat zijn mijn nieuwe doelen en wensen voor het komende jaar? Maar ook waar wil ik heen in het nieuwe jaar bijvoorbeeld! Alles even overzichtelijk maken. Toen ik daar mee bezig was dacht ik, laat ik eens kijken wat er goed ging op CITYMOM! Dus ik ben de google statistieken ingedoken en heb de best gelezen blogs van 2016 op een rij gezet!

Zoals ik eigenlijk al had verwacht, ook dit jaar de blog met alle kindvriendelijke Ibiza tips op nummer 1. Dit jaar ben ik er twee weken geweest en heb de blog daarom geupdate met allemaal nieuwe tips. Super leuk dat ik zoveel mensen op deze manier tips kan geven over mijn favoriete eiland!

Lees hier: de blogs met alle kindvriendelijke Ibiza tips 

 

2. 7 X MERKEN MET TE GEK BEHANG VOOR DE KINDERKAMER

eef-lillemor-wallpaper

Een blog die ik had geschreven toen ik zelf opzoek was naar behang en heel veel leuks tegen kwam. Blijkbaar ben ik niet de enige die opzoek is naar een leuk behang voor de kinderkamer! (foto en behang is van Eef Lillemor!)

Lees hier: de blog met het mooiste behang voor de kinderkamer. 

 

3.  14 X HOUT IN DE KINDERKAMER

hout-in-de-kinderkamer-citymom-nl

Deze leuke blog is geschreven door gastblogger Jorinde en de foto’s ervan zijn veel gepint op Pinterest waardoor de mensen daar weer op CITYMOM terecht kwamen!

Lees hier: de blog met 14 leuke kinderkamers met hout 

4. GREENTOM; VIJF REDENEN WAAROM DEZE KINDERWAGEN DE FIJNSTE IS

greentom-review-citymom-nl

 

De kinderkamer en reisblogs zijn erg populair maar ook de blogs over producten die ik test zijn het afgelopen jaar erg gestegen! Blijkt ook uit het feit dat mijn review over de Greentom in de top 5 terecht is gekomen! Het is jammer dat Fitz eruit is gegroeid want het was echt een hele fijne kinderwagen!

Lees hier: mijn review over de Greentom kinderwagen 

5. PAKLIJST VAKANTIE MET BABY, DREUMES OF PEUTER

paklijst-wat-neem-je-mee-met-een-baby-dreumes-of-peuter

Dit is een blog die al in 2014 is geschreven door voormalig gastblogger Maxime. Maar dit onderwerp is natuurlijk van alle tijden! Zij heeft een super handige lijst gemaakt en heeft hier al vele MOMS mee geholpen!

Lees hier: de blog van Maxime met de beste inpak checklist die er is

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.