KOFFIE VAN NOORD NAAR ZUID

Kindvriendelijke koffietentjes Amsterdam

CENTRUM: CONCERTO KIDS & KOFFIE

Concerto is een drukbezochte platenwinkel met een enorm aanbod. Voor de kinderen is er Concerto Kids. Ze verkopen zowel instore als online opvallende en moeilijk verkrijgbare items. Maar er is nu ook Concerto Koffie: een klein leuk koffietentje in de muziekwinkel! Een goede plek voor Amsterdamse mama’s om koffie te drinken want er is een kleurhoekje voor kids, kindercd’s en boeken!

Utrechtsestraat 52 – 60; meer info over concerto. 

NOORD: DE IJKANTINE 

De IJ-kantine probeert er alles aan te doen om het bezoek voor kinderen zo leuk mogelijk te maken. Er is een speciale kinderhoek met tafeltjes en stoeltjes en allerlei speelgoed en kinderboeken. Op zondagmiddag worden er knutselmiddagen georganiseerd. Tijdens de terrasmaanden staat er bovendien een enorme zandbak aan de rand van het terras, tevens met het nodige speelgoed.

Mt. Ondinaweg 15-17; meer info over de ijkantine

OOST: BEDFORD STUYVESANT

Ze hebben hier heerlijke koffie, gezonde smoothies, dito lunch, veel lekkers bij de koffie en achterin een speelplek voor kinderen!

Javastraat 55

LEES OOK; 8 KOFFIE STOPS OM TE MAKEN ALS JE MET JE KIND AAN HET WANDELEN BENT

ZUID: DIGNITA 

De nieuwste kindvriendelijke hotspot van zuid! Met een speelhoek die je ook met een hekje kan afsluiten. De kidscorner is niet het enige voordeel hier, naast goede koffie hebben ze ook de heerlijke huisgemaakt gerechten en kan je hier all day brunchen. Goede nieuwe aanwinst dit tentje voor alle Amsterdamse moeders.

Koninginneweg 218; meer info over dignita

WEST: KOFFIE ACADEMIE 

De koffie is er heerlijk, ze verkopen er hun eigen versgebrande koffie. Maar ook voor de verse croissants kom je er terug. Kinderenstoelen zijn aanwezig, en er is een klein hoekje met boekjes en kleurpotloden. Achterin is het wat ruimer, mocht je met de kinderwagen komen dan is dat een goede plek om te zitten.

Overtoom 95

OPZOEK NAAR MEER KINDVRIENDELIJKE KOFFIEHOTSPOTS? CHECK ONZE CITY GUIDE! 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.