BABYROOM VAN TWEE DESIGN LOVERS

Babyrooom CITYMOM.nl : Veroniek van der Schoot 1Babyrooom CITYMOM.nl : Veroniek van der Schoot 2 Babyrooom CITYMOM.nl : Veroniek van der Schoot 3Babyrooom CITYMOM.nl : Veroniek van der Schoot 5 Babyrooom CITYMOM.nl : Veroniek van der Schoot 4 Babyrooom CITYMOM.nl : Veroniek van der Schoot 6 Babyrooom CITYMOM.nl : Veroniek van der Schoot 7

Met de komst van ons kleine meisje is daar iedere keer weer een nieuwe uitdaging! Nu op het programma: De babykamer… Ik werk bij Moooi, een te gek designlabel, waardoor bezig zijn met ons interieur zowel business als pleasure is. Gelukkig denkt manlief daar hetzelfde over, alleen dan moet je een babykamer inrichten… We hebben een poging gewaagd in de babywinkels die er zijn. Daar konden we heus wel wat vinden maar niet echt de meubels waar ons hart sneller van ging kloppen. Dus: we zijn verder gaan kijken naar andere opties.

We hebben uiteindelijk gekozen voor een commode / buffetkast van Moooi: de Paper buffet van Studio Job. Hij ziet er te gek uit en kan later weer mooi in de woonkamer komen te staan. Win win toch?

Om de kleertjes van the little one op te hangen hebben we van koperen buizen een mooi kleding rek gemaakt. Makkelijk te maken en het geeft een heel gaaf effect.

Verder vonden we het ook heel lastig om een leuk en liefst een beetje betaalbaar bedje te vinden. Wat we mooi vonden daar hing al snel een stevig prijskaartje aan. Uiteindelijk is het een gewoon Ikea bed geworden maar hebben we een hele gave verf gevonden waarmee je zonder voorbereiding (lees geen schuren, afplakken, schoonmaken etc.!!!) over hout of gelakt hout kunt schilderen. De verf is van Annie Sloan en werkt echt super! Zo is ons gewone bedje nu mooi oudroze geworden. Je moet de verf wel nabehandelen met een speciale wax om hem sterker te maken. Schilderen mag je als zwangere wel doen, het waxen niet. De verf is wel veilig voor kindjes. Als het af is krijg je een krijtverf effect. Simpele oplossing om toch een bijzonder bedje te krijgen!

Het leukste stuk kwam nog: accessoires scoren! Ik ben helemaal weg van het merk Little Lovely Company. Als eerste cadeautje kregen we van mijn lieve schoonzus een te gekke lichtbak van dit merk. Voorlopig staat er nog op Welcome little one, maar hoop dat haar naam er snel onder kan komen te staan! Naast de lichtbak hebben we voor het bedje een mooi kussentje, een ijsjeslamp en een banner van Little Lovely hangen.

LEES OOK: TOP 15 FAVORIETE DESIGN ITEMS VOOR KINDEREN

Mooie mandjes en opbergdozen heb ik gekocht bij de Hema (koper) en Sostrene Grene (o.a. roze ronde box) . Een nieuwe Deens keten met nu winkels in Den Haag, Amsterdam, Groningen en Zwolle. Een echte aanrader! Wanneer je in Den Bosch bent is het ook leuk om even bij conceptstore Koekwaus binnen te lopen. Daar heb ik het bord met gedicht gekocht. Leuk om weg te zetten of op te hangen. Aan de muur hebben we uiteindelijk kubussen gehangen met daarin de Sketch Inc nesting dolls en ons eerste speelgoed. Maakt de kamer gelijk wat persoonlijker! Uiteindelijk zijn wij superblij met het resultaat. Nu maar hopen dat the little one ook heerlijk gaat slapen in deze kamer…!

LEES OOK: 

 

Blog by Veroniek van der Schoot: 33 jaar oud en in verwachting van een meisje. Sinds 2 jaar getrouwd met haar grote liefde en woonachtig in Roosendaal. “Ik werk als sales rep voor het merk Moooi en kom door mijn werk op veel leuke plekken en kom de mooiste dingen tegen. Mijn grootste hobby’s zijn shoppen, leuke dingen met man of vriendinnen doen, nieuwe hotspots ontdekken en sinds kort alles wat met baby’s te maken heeft”!

Volgende artikel

MOLO SS16 COLLECTIE

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.