Mom in Balance – Utrecht

Mom in balance 3

Zwangeschapscursus: Zwangerworkout: De meest uitdagende negen maanden van je leven staat je lichaam in het teken van het gezond laten groeien van je baby. Met het Zwanger Sportprogramma van Mom in Balance blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap. Zo kun je je optimaal voorbereiden op de bevalling.

Postnatale cursussen: Shape Workout: Je bent pas bevallen en hebt zin om weer actief te gaan bewegen. Na de eerste drukke hectische weken weer wat tijd voor jezelf. Met de Back in Shape workouts werk je onder professionele begeleiding aan een actief herstel na je bevalling en kom je weer snel in vorm. Hiermee bouw je op een verantwoorde wijze je conditie op en maak je je lichaam sterk en energiek. Zo hou je straks een goede balans tussen je nieuwe gezinssituatie en het weer oppakken van je werk.

Mom in Shape: Voor alle moeders die in vorm willen blijven en wat extra energie kunnen gebruiken. De oefeningen, intensieve coaching en teamspirit zorgen voor een enorme energie boost waardoor je weer dagenlang alle ‘spitsuren’ aan kan!

Tarief:
€48.50  per maand
Eenmalige proefles: €10


Adres:
Wilhelminapark
Prins Hendriklaan 2
3583 EL Utrecht

Griftpark
Van Swindenstraat 129
3514 XR Utrecht ‎

Maximapark
Uilenboslaan 1
3451 GB Vleuten

Lestijden:
Check de site voor de lestijden
Wilhelminapark:

Grotere kaart weergeven

Griftpark:

Grotere kaart weergeven

Maximapark

Grotere kaart weergeven

 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.