WIEGERS & DE JONGSTE CEASAR – UTRECHT

Wiegers & de Jongste ceasar

Ceasar praktijk Wiegers & de Jongste in Utrecht bieden 7 cursussen rondom zwangerschap en bevallen.

– Fit tijdens en na de zwangerschap: 14 lessen van 1 uur (8 vóór en 6 lessen ná de bevalling) op maandag- of donderdagavond. Gemiddeld start er elke maand een groep.€185

– ZwangerFit: Wil je actief blijven en verantwoord blijven sporten tijdens je zwangerschap? Voelt je eigen sport nu niet meer prettig? Kies dan voor ZwangerFit®. Woensdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur + 19:30 uur tot 20:30 uur. €45 of strippenkaart voor 10 lessen: €120.

Compact cursus: Kort, krachtig en informatief! De Compact Cursus bestaat uit 3 lessen van 1 uur. Het accent ligt op een goede voorbereiding op je bevalling en kraamtijd. Naast praktische informatie rondom je bevalling (ademhaling, weeën opvangen, perstechnieken, e.d.) wordt aandacht geschonken aan een goede houding en krijg je tips en adviezen om bekken- en rugklachten te voorkomen of te verminderen. €59 per cursus

Partner-privé cursus: Heb je geen zin in een volledige zwangerschapscursus, maar wil je je wel goed voorbereiden op de bevalling, dan is de partner-privé wellicht iets voor jou.
Tijdens dit uur krijg je samen met degene die bij jouw bevalling aanwezig zal zijn uitleg over het verloop van de bevalling, oefenen we de ademhalingen en perstechnieken en krijg je praktische tips. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid tot het stellen van vragen. €78.

Fit na de bevalling Na een bevalling kan je lichamelijk behoorlijk uit balans zijn. Vermoeidheid, rug- en bekkenpijn, zwakke bekkenbodem, urineverlies, nek- schouder- of hoofdpijnklachten, slechte conditie of overgewicht kunnen behoorlijk vervelend zijn. Naar de sportschool…, hardlopen….., buikspieroefeningen…, een hele stap….
In deze cursus leer je onder begeleiding van een oefentherapeut de basisprincipes van goed bewegen na de bevalling. 6 lessen van 1 uur op maandag- of donderdagavond.
Gemiddeld start er elke maand een cursus. 20:00 uur tot 21.00 uur. €85 per cursus van 6 lessen.

MamaFit: Voel je je na je bevalling nog niet helemaal de oude? Tijdens de lessen wordt gewerkt aan conditie en spierkracht, waarbij veel aandacht is voor het gebruik van de bekkenbodem-, buik- en bilspieren. Er wordt veel geoefend op muziek waarbij je elementen uit aerobics, Pilates en oefentherapie kunt herkennen. Deelname vanaf 3 maanden na je bevalling. Woensdagavond van 20.30t – 21.30.  €45.

Samen voorbereid: Een praktische en informatieve cursus voor jou en je partner, waarbij jullie worden voorbereid op de bevalling en kraamtijd.De cursus bestaat uit 2 lessen van 1.5 uur in groepsverband met maximaal 6 stellen.Er is veel aandacht voor de praktische informatie rondom de bevalling, het oefenen van ademhalingstechnieken, massages, baringshoudingen en perstechnieke. €80.
Babymassage: geeft je de mogelijkheid om door middel van masseren en aanraken het contact met je kindje en de basis van het vertrouwen in elkaar te versterken. Terwijl je op een ontspannen manier je kindje masseert, leer je de lichaamstaal van je baby beter begrijpen en leer je intuïtief aanvoelen wat jouw baby nodig heeft. Er starten regelmatig nieuwe groepslessen babymassage.5 lessen van 45 minuten in kleine groepjes.€85 per cursus.

 

Adres:
Lester Youngpad 2
3543 GJ Utrecht
030 7854433
info@cesarleidscherijn.nl

Website:
www.cesarleidscherijn.nl
Cursusdata:
Neem contact op voor meer informatie

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Volgende artikel

Paramedicum - Utrecht

Vorige artikel

Yoga Life – Utrecht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.