KLEIN GELUK – UTRECHT

Klein Geluk 3

Babymassage: Bij Klein Geluk Utrecht leer je je baby te masseren op de Shantala wijze. Zo versterk je de band tussen jou en je baby en leer je de lichaamstaal te begrijpen. Speciaal voor de papa’s is er een verkorte cursus van 2 bijeenkomsten van een uur. Opa’s en oma’s kunnen ook een mini cursus volgen. Dat is een bijeenkomst van 1 uur.

Zwangerschapscursus: Ben je zwanger en merk je dat je lijf verandert? Heb je geen zin of ben je niet in staat om naar een ouderwetse zwangerschapsgymcursus te gaan, maar wil je wel professionele ondersteuning? Dan hebben wij een mooi persoonlijk alternatief voor je!
In een korte informatieve cursus beantwoorden we al je vragen en geven we alle informatie die je nodig hebt over je zwangerschap. We hebben het onder andere over de invloed van de zwangerschap op je lichaam, je bevalling en de kraamtijd. Alles om deze tijd goed voorbereid en gezond te beleven.

Postnatale cursus babyconsult: Wanneer de eerste weken of maanden geen roze wolk zijn kan je bij Klein Geluk terecht voor een verhelderend gesprek. In twee of meer gesprekken kijken jullie samen naar oorzaak en oplossing van het probleem. Hopelijk zit je dan snel weer lekker in je vel en kan het genieten echt beginnen. Het probleem hoeft niet altijd heel groot te zijn, ook als je gewoon vol zit met vragen over je baby en je komt er zelf niet uit, kan je hier terecht. Het consult kan aan huis of op hun eigen lokatie.

Tarief:
Babymassage €100 (5 bijeenkomsten van 1.5 à 2 uur)
Prive cursus aan huis €150 (5 bijeenkomsten van 1.5 à 2 uur)
Papacursus €40
Opa en oma cursus €25
Zwanger & geïnformeerd €120 (2 a 3 uur) Doordat de cursus wordt gegeven van een geregistreerd bekkenfysiotherapeut, wordt hij vaak vergoed door de Ziekenfondsverzekering.

 

Adres:
Workshops:
ABC fysiotherapie in ’t Zand
Langerakbaan 201
3544 RD UtrechtBabymassage:
Salvador Dalistraat 3
3544 NR Utrecht
(Kan ook thuis)Zwanger & Geïnformeerd
Aan huis

Kleingeluk.utrecht@gmail.com

Website:
www.kleingelukbabymassage.nl
Cursusdata:
Check de website voor meer informatie.

Grotere kaart weergeven
Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.