YOGA RONDOM GEBOORTE – UTRECHT

Yoga rondom geboorte 3

Zwangerschapsyoga; Zwanger & Yoga: Doorlopende lessen bij Yoga Rondom Geboorte in Utrecht voor vrouwen tussen 14 en 30 weken zwanger.Door je lichaam in de zwangerschap te blijven bewegen houd je je lichaam flexibel en krachtig. Ademhalingsoefeningen helpen je om ontspanning en vertrouwen in je lichaam te vinden en houden. De lessen zijn de hele zwangerschap doorlopend te volgen voor vrouwen tussen de 14 en 30 weken zwangerschap. Je kunt ieder moment instappen en hoeft geen ervaring met yoga te hebben.

Geboorte & Yoga: In deze lessen staat de komende bevalling centraal. Welke houdingen, ademhalings- en ontspanningstechnieken kun je inzetten tijdens je bevalling? Niet alleen ter ondersteuning bij een natuurlijke bevalling maar ook voor bij een ziekenhuis bevalling; omdat je simpelweg nooit weet hoe het leven loopt. De lessen zijn doorlopend. Je kunt instromen vanaf ongeveer 30 weken en doorgaan met de lessen tot zo lang jij dat wilt. Minimum van 8 lessen aan voor een goede voorbereiding. Ter aanvulling op de lessen geven ze eenmaal per maand een partnerles.

Postnatale zwangerschapscursus: Yoga voor mama’s (& baby’s).
Deze yoga na de bevalling helpt je je lichaam geleidelijk aan weer sterk en krachtig te maken. Het helpt je ook na deze cursus weer veilig te gaan sporten. Naast zelf bewegen leer je simpele babymassage technieken, liedjes en bewegingen met je baby en kun je de baby’s van je medecursisten bewonderen. Samen met je baby, of juist liever alleen. Het kan allemaal. Ook voeden, verschonen en troosten. Baby’s kunnen mee totdat ze kruipen.

Tarief:
Neem contact op voor meer informatie

 

Adres:
Verloskundigenpraktijk Doula
Prins Bernhardlaan 54
3555 AE Utrecht
yogarondomgeboorte@gmail.com

Website:
www.yogarondomgeboorte.nl
Cursusdagen:
Zwanger & Yoga:
Woensdag 19.45 – 21.00
 

Geboorte & Yoga

Woensdag 18.00 – 19.30
Donderdag 18.30 – 19.15
 

Partnerles:

Zaterdag 10.00 – 12.00
 

Mama & Yoga

Wisselend: neem contact op voor meer informatie


Grotere kaart weergeven

 

 

 

Volgende artikel

Paramedicum - Utrecht

Vorige artikel

Yoga Life – Utrecht

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.