MIRJAM VOS – AMSTERDAM

Mirjam VosBabymassage: Deze cursus bij Mirjam Vos in Amsterdam bestaat uit 5 lessen van 5 kwartier en is bestemd voor moeders en vaders met baby’s van 2 tot 6 maanden.

Bewegen met je baby: Dit is een inspirerende en afwisselende cursus waarbij je meer oog krijgt voor de lichaamstaal en motorische ontwikkeling van je baby. Zo wordt de band met je baby verstevigd en stimuleer je gelijktijdig een harmonische ontwikkeling. Met bewegingsspelletjes en babyyoga ontdekt je baby zijn lijfje en kan hij zich motorisch optimaal ontwikkelen.

Zwangerschapscursus Personal Coaching: is een privécursus die jullie in je eigen huis een volledige voorbereiding op de bevalling biedt. Het is afgestemd op jullie persoonlijke situatie en wensen en gericht op het leveren van teamwerk tijdens de bevalling. Privé/Personal Coaching is iets voor jullie als je liever kiest voor individuele begeleiding dan voor een groepscursus.

Zwangerschapscursus Zwanger en Fit: is een veelzijdige en complete zwangerschapscursus. Centraal staan de laatste maanden van je zwangerschap, de bevalling en de eerste tijd met je baby. De lessen beginnen met informatie en tips en daarna volgen actieve, dynamische oefeningen op muziek om in conditie te blijven en spiergroepen die meer belast zijn door je zwangerschap extra aandacht te geven. In de loop van de cursus wordt het actieve gedeelte korter en wordt er meer aandacht gegeven aan het opvangen van weeën, ademhalings- en ontspanningstechnieken, persen en baringshoudingen, zodat je goed voorbereid de bevalling tegemoet gaat.

Zwangerschapscursus Mindfulness voor Zwangeren: Wil je tijdens je zwangerschap op een rustige manier aandacht aan jezelf en je ongeboren kind schenken? Deze curus geeft je de gelegenheid om tot jezelf te komen in het hier en nu. Het geeft je de mogelijkheid los te komen van je dagelijkse beslommeringen en aandacht te geven aan je ongeboren baby en je lichaam dat je zo anders ervaart dan voorheen.

Tarief:
Babymassage: €98 voor 5 lessen van 75 minuten
Bewegen met je baby: €90 voor zes lessen van 75 minuten
Personal Coaching: €295 voor zes uur of €180 voor een eenmalige bijeenkomst van drie uur
Zwanger & Fit: €195 voor 10 lessen van 1.5 uur (inclusief twee partnerlessen en terugkomles na de bevalling)
Mindfulness voor zwangeren: €90 voor vier keer. Proefles €25.

Adres:
Derde Helmersstraat 88
1054 BM Amsterdam
020 4896882
mirjam@mirjam-vos.nlWebsite:
www.mirjam-vos.nl

Cursusdagen:
Check de website voor het actuele overzicht.

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.