MUDRA – AMSTERDAM

Zwangerschapscursus ZwangerFit: Deze cursus bij Mudra Amsterdam is gericht op blijven bewegen gedurende je zwangerschap. Door middel van aerobic en oefeningen begeleid door een fysiotherapeut blijf je fit, wat een positieve invloed heeft op je zwangerschap en bevalling.

Zwangerschapsyoga: Het is mogelijk om in een groep zwangerschapsyogalessen te volgen maar ook privé (alleen of samen met je partner). De prive lessen vinden bij je thuis plaats.

Babymassage: Kerstin Möhring is oefentherapeute Mensendieck en moeder van 3 kinderen. Sinds 2004 geeft ze groeps- en privélessen Shantala babymassage aan ouders met baby’s vanaf 8 weken tot 5 á 6 maanden oud.  Je krijgt een boekje waar alle handgrepen in zijn beschreven. Ook geeft Kersten tips over: wat te doen bij darmkrampjes, lichaamstaal en motorische ontwikkeling, huil-, slaapgedrag en hechting.

Postnatale Cursus Mudra Pilates: zijn ontspanningslessen op basis van yoga, pilates en mindfulness. Mudra Pilates zorgt ervoor dat je dat je beter bent opgewassen tegen spanningen in je dagelijkse leven, dat je lichaam weer soepel en sterk aanvoelt en dat je lekker in je lijf zit. Verschillende oefeningen komen aan bod, zoals meditatieoefeningen, oefeningen om de buikademhaling te voelen, buik- en bekkenbodemoefeningen.

Tarief:
ZwangerFit: €155 voor 9 lessen (Inclusief één partnerles en een babyreünie)
Zwangerschapsyoga prive: €60 per les.
Babymassage: €80 voor de groepslessen
van 3 bijeenkomsten van 2 uur. €100 voor privécursus aan huis met 2 lessen van 1.5 uur
Pilates: 12-rittenkaart: €145 (14 weken geldig)

Adres:
Mudra Cursuscentrum
Ruyschstraat 38
1091 CD Amsterdam
06 45739373
info@mudra-cursuscentrum.nl

Website:
www.mudra-cursuscentrum.nl

Cursusdagen:
Check de website voor de actuele cursusdagen.

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.