DE MIRANDABAD – AMSTERDAM

Het De Mirandabad

Het ‘De Mirandabad’ Amsterdam bestaat uit een binnenzwembad van 25 meter waar men banen kan zwemmen, een groot speelbad met golfslag, een glijbaan, en stoom- en bubbelbaden en een buitenbad (van 1 mei t/m 31 augustus). Bij het buitenbad is een peuterbad aanwezig voor kinderen tot vier jaar, waar zich ook een speeltuin bevindt.

Zwangerschapszwemmen: tijdens zwangerschapswemmen doe je onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur ontspanningsoefeningen en wordt er aan de conditie gewerkt. Iedereen is welkom vanaf de eerste weken van de zwangerschap.

Babyzwemmen: Bij Babyzwemmen krijgen ouders de mogelijkheid om hun kindje op speelse wijze kennis te laten maken met de beginselen van zwemmen. De lessen bieden een warme, veilige en gezellige omgeving voor ouder en kind en worden gegeven onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Speciaal voor deze lessen wordt het water in het recreatiebad extra opgewarmd, tot 32 graden. De lesgroepen zijn onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën. Je kunt met de lessen starten wanneer je kindje twaalf weken oud is. De lessen gaan door tot de leeftijd van vier jaar. Vanwege de veiligheid van de kinderen mag een ouder maximaal met één kind deelnemen. Maandagochtend  is het ondiepe gedeelte van het recreatiebad tussen 09.00 en 11.00 uur Baby-, Peuter- en Kleuterzwemmen. In het bad zijn omkleedtafels, boxen en kinderstoelen aanwezig. Er is een lift voor de kinderwagen en op de zwemzaal is de mogelijkheid om een flesje op te laten warmen. Je moet zelf zorgen voor zwemkleding of een zwemluier (ook te koop aan de kassa van het bad tegen geringe kosten).

Tarief:
Vrij zwemmen: €3.90
Zwangerschapszwemmen: €7.70
Baby-, peuter-, kleuterzwemmen: €7.70

Adres:
De Mirandalaan 9
1079 PA Amsterdam
020 2524444
stadsdeel@zuid.amsterdam.nl

Website:
www.zwembad-amsterdam.nl

 

Openingstijden:
Bezoek de website voor meer informatie.

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.