DE KNEEDKAMER / MIRJAM DE GROOT * AMSTERDAM NOORD

Tijdens je zwangerschap is het heel fijn en gezond om af en toe even heerlijk te kunnen ontspannen. Zorg en aandacht ontvangen voor jou en jouw lichaam in verandering. Uitgebreide aandacht voor je voeten, benen, armen, rug, schouders, nek, hoofd… alles gaat in overleg bij de zwangerschapsmassage van Mirjam de Groot.  

Afhankelijk van hoe ver je bent in je zwangerschap, geeft zij de massage in ruglig of bij voorkeur al vanaf een vroeg stadium in zijlig. Met comfortabele kussens rondom je benen en naast je lichaam, zul je een volledige ontspanningsmassage ontvangen.

Ook beschikken ze op locatie Zonneplein over een speciale zwangerschapstafel, mét uitsparing voor de buik (en mogelijk borstgebied). Je kan dus kiezen: in zijlig, of op de buik.

Zelf heeft Mirjam een speciale opleiding gevolgd op het gebied van zwangerschapsmassage. De zwangerschapsmassagevorm is één van haar favoriete; zeker de helft van haar clientèle bestaat dan ook uit zwangere vrouwen!

In Amsterdam Noord werken ze op drie locaties; in Tuindorp Nieuwendam, Buikslotermeer en Tuindorp Oostzaan.

Kijk op de website www.dekneedkamer.nl voor meer informatie of neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak met Mirjam: 06-22078886

LOCATIES DE KNEEDKAMER

Locatie Buikslotermeerplein 170 (1e etage boven Cosmo Hairstyling)

Winkelcentrum Boven ’t Y
Buikslotermeerplein 170
1025 EZ Amsterdam

Locatie Purmerplein 12

Purmerplein 12
1023 BD Amsterdam

info@dekneedkamer.nl

Locatie 3

Zonneplein 10a, Amsterdam

www.defocuskamer.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.