HANGLOOSE BABY; HANGMAT EN BOXKLEED IN ÉÉN!

Hangloose Baby : CITYMOM.nl -4 Hangloose Baby : CITYMOM.nl -5 Hangloose Baby : CITYMOM.nl -6 Hangloose Baby : CITYMOM.nl -7 Hangloose Baby : CITYMOM.nl -9 Hangloose Baby : CITYMOM.nl -12 Hangloose Baby : CITYMOM.nl -15 Hangloose Baby : CITYMOM.nl 2 Hangloose Baby : CITYMOM.nl 17Hangloose Baby : CITYMOM.nl -8

De Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één’ is tot winnaar uitgeroepen van de Baby Innovation Award 2016 in de categorie ‘Furniture & Decoration’ Een product dat beloond is met een award, dat wil CITYMOM graag met eigen ogen bekijken.

Hangloose Baby is opgericht door vijf vaders uit Scheveningen. Samen hebben zij de Hanloose Baby om het moeder en baby de eerste maanden thuis makkelijker en comfortabeler te maken. Laat ik nou net een MOM zijn met een 6 weken oude baby toen dit kleed op de markt kwam! Het mij makkelijker maken klinkt iedere mom met een pasgeboren baby natuurlijk als muziek in de oren…

De Hangloose Baby kan zwevend in de box gebruikt worden als hangmat. Het gebruik van een babyhangmat wordt door zowel kraamzorginstellingen als consultatiebureaus geadviseerd. Het biedt veel comfort en geborgenheid voor pasgeboren baby’s. Daarbij is het een goed hulpmiddel voor huilbaby’s, baby’s met een voorkeurshouding, overstrekneigingen en baby’s met motorische problemen.

Dit laatste was mijn baby gelukkig niet, maar ik moet zeggen dat Fitz echt meteen relaxed werd als hij in de hangmat gelegd werd. In een wipstoel ging hij na een paar minuten protesteren dat hij eruit wil.

Als ik net ging koken, dan had hij altijd wel zijn huilmomentje. Ik had dus geen idee hoe ik dit ging oplossen aangezien hij dan ook niet willen liggen. Maar met de Hangloose, legde ik hem daarin tijdens het koken en kon hij chill naar mij liggen kijken! Ideaal. De hangmat maakt dus zeker het leven makkelijker zoals de vaders beloven!

Ook slapen deed Fitz lekker in de hangmat. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan opgespannen worden in de hoeken van de babybox. Zo ligt je baby op een zachte bovenlaag en zorgt de stevige onderlaag voor een veilige rechte lighouding.

Als je baby zich zelfstandig kan draaien en oprichten kan je de hangmat niet meer gebruiken, maar het fijne is, dat ik het kleed daarna als box-of speelkleed kan gebruiken. Doordat het design ook erg mooi is – er zitten speciale stiklijnen in, die geïnspireerd zijn op de Japanse papiervouwkunst origami – is hij zeker mooi genoeg in de kamer te leggen!

De hangmat is uniek in zijn soort en ontving mede daarom de Baby Innovation Award. En ook ik was na het testen helemaal om. Wat een te gek product!

De Hangloose Baby (€98) is te verkrijgen via Bol.com

3 Reacties

 1. Jessica

  Oh wow, tof product! Thanks for the inspiration.
  Ander vraagje, je hebt de box zo te zien ook op de lage stand staan denk ik zo te zien? Is dat voor de oudste? Mijn dreumes zit nog zo graag in de box terwijl nr. 2 er ook aankomt! Is dat goed te doen zo?

  Antwoord
 2. elles

  Beste lezer, kan ik ook ergens testen? Mijn baby houdt niet van liggen maar ook niet echt van de wipper dus als het niks blijkt te zijn voor haar is het een beetje zonde. Gr.Elles

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Elles, ik zou dan even contact opnemen met Hangloose Baby. Maar je baby kan maar tot 3 maanden in de hangmat liggen, dus ik weet niet of het dan nog zin heeft voor hem/haar? Anders een draagdoek proberen? Succes! Groeten, Bettina

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.