KINDERCAMERA KIDIZOOM VAN VTECH; PERFECT CADEAU VOOR KIDS

Met een moeder die blogs schrijft en daarbij veel en graag foto’s maakt kon ik erop wachten dat mijn dochter mijn spiegelreflex camera pakte en zelf aan het foto’s schieten ging. Nadat mijn mooie camera uit haar handen viel werd het tijd voor haar eigen camera. Een kidsproof camera! Zo kwam ik uit op de Kidizoom van VTech!

Met deze super kindvriendelijk camera (hij is er ook in het blauw!) kan Bobbi niet alleen leren foto’s maken, ze kan op deze camera ook foto’s en video’s bewerken, luisteren naar muziek en coole spelletjes spellen. Het is een perfect verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 3/4 jaar. Want met de Kidizoom vermaken ze zich uren!

Hij heeft zoveel functies dat je bijna zou vergeten wat hij allemaal in huis heeft. Daarom hier even op een rij:
Camera met 4 x digitale zoom (5 Megapixel resolutie)
Camera aan de voor- en achterkant
Groot kleurenscherm
Bewerk direct foto’s en video’s
Neem je stem op en kies een van de vijf stemvervormers.
Luister naar je favoriete muziek via de luidspreker of ingebouwde koptelefoon
Speel 5 coole spellen met de bewegingssensor
Maak 1000 foto’s of 5 minuten filmopname
Uitbreiding met microSD-kaart (excl.) is mogelijk

Omdat ik zelf fotograferen zo leuk vind, vind ik het des te leuker dat Bobbi er ook interesse in heeft. Ik probeer haar ook een beetje te leren waar ze op moet letten tijdens het maken van een foto. Het leukst vind ik ook dat als ze de camera mee heeft naar activiteiten waar ik niet mee ben dat je toch kan zien wat ze heeft beleefd. Daarnaast is het leuk om de wereld vanuit haar ogen te zien! Zo mocht ze de camera van de juf mee om tijdens de Sinterklaasintocht op school foto’s te maken. Dan krijg je dus een Sinterklaas van onderaf, want zij is veel kleiner natuurlijk! Te leuk!

Deze camera is te koop via BOL.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.