BROODTROMMELKAARTJES; GEEF EEN LIEF KAARTJE MEE NAAR SCHOOL!

broodtrommelkaartjesbroodtrommelkaartjesbroodtrommelkaartjesbroodtrommelkaartjes

De nieuwste trend op broodtrommel-gebied?! Kaartjes meegeven met een ondersteunende, stimulerende en/of liefdevolle tekst. Met een broodtrommelkaartje laat je je kind weten dat je aan hem of haar denkt. Het kaartje kan een fijn gevoel en extra energie geven, zeker als je kind niet van overblijven of een continu rooster houdt. Of als het onzeker is, buiten de boot valt, moeite heeft met school, een slechte eter is. Noem maar op! Een positieve boodschap zal ze doen glimlachen!

De eerste keer zal het een verrassing zijn, daarna zullen ze erop erop rekenen en ernaar uitzien. En wat een verrassing zal het misschien voor jezelf zijn, als je bij het openen van het (hopelijk) lege broodtrommeltje thuis ineens ziet dat je kind jou een briefje of tekening heeft teruggestuurd.

  • Broodtrommelliefde biedt sets van 20 kaartjes, waarvan 6 blanco kaartjes waar je als ouder zelf wat op kunt schrijven. Op alle kaartjes staat op de achterkant ook nog eens een gezond weetje. Er zijn diverse versies beschikbaar. Zo is er Picto voor de allerkleinsten die nog niet kunnen lezen, of daarmee beginnen. Verder zijn er varianten op het gebied van de seizoenen en de limited edition van Fiep Westendorp. Er is er ook set met lieve kaartjes voor je partner en je kunt een aanvullende set kopen, als je meerdere kinderen dezelfde boodschap wilt meegeven.
  • De set van Bora heeft maar liefst 50 kaartjes met teksten, zonder teksten en leuke spelletjes (zoals doolhof, verschillen) geschikt voor kinderen van 4-6 jaar.

 

www.broodtrommelliefde.nl
www.boraillustraties.nl

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.