UITTIP: HET ZANDKASTEEL IN DE LAMAR (3+)

UITTIP: HET ZANDKASTEEL IN DE LAMAR (3+)

Is jouw kind ook fan van Sassa, Toto en Koos? Voor de buis gekluisterd als deze Z@ppelin tv-serie op staat? Kom dan met je kind naar de vrolijke, interactieve en leerzame familievoorstelling.

‘Piraatje spelen’ is het favoriete spelletje van prinses Sassa, Toto en Koning Koos. Op toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Sassa en Toto willen altijd alles zelf oplossen, maar dat kan wel eens mis gaan…Het zandkasteel zit boordevol leuke liedjes, waaronder de bekende Neuzenkriebeldans.

Ook mogen de kinderen natuurlijk in de zaal gezellig mee dansen, zingen en bewegen!

Helemaal leuk; na afloop van de voorstelling kun je samen met prinses Sassa, Toto en koning Koos op de foto!

Wanneer?  zondag 14 okt  om 11.00 uur en 14.00 uur.  Meer info? Check delamar.nl

Benieuwd naar alle voorstellingen het komende seizoen in de La Mar? Lees dan: veel leuks komend jaar voor kinderen in de la mar.

BLOG BY BETTINA NESEKER <a href=”https://www.instagram.com/citymomnl/” target=”_blank”>@citymomnl</a> Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.