TWIST & TANGO; BASIC IS BACK!

Twist & Tango 1 Twist & Tango 2Twist & Tango 11 Twist & Tango 4Twist & Tango 8Twist & Tango 12 Twist & Tango 6 Twist & Tango 9 Twist & Tango 10Twist & Tango 7

Basic is back! Althans, in mijn garderobe. Tien jaar geleden, toen ik met mijn vriendinnen ieder weekend het Rembrandtplein onveilig maakte, was ik niet vies van een glittertje hier of een printje daar. Maar nu mijn leven in ‘rustiger’ vaarwater is, is mijn garderobe ook een stuk minder hysterisch. Ik kies nu vaker voor ‘tijdloze items’, zoals ze dat zo mooi schrijven in dé bladen.

Tijdens onze CITYtrip naar Stockholm afgelopen zomer, ontdekte ik het Zweedse merk Twist & Tango. Over mooie basics gesproken! Ze hebben niet alleen kleding voor grote meiden (jij en ik dus!) maar ook voor mini meisjes – Kids maten lopen van 92 t/m 152. – En wat je uit Zweden haalt is fijn (denk ook Mini Rodini). Mijn favorieten voor kids zijn het logo T-shirt (superzacht!) en de Kids Tights, die ik voor Evy kocht in Stockholm. Van de maillots kocht ik er meteen meerderen en die blijven mooi! (Binnenstebuiten wassen om haaltjes te voorkomen.) Hierbij alvast mijn favorite picks uit de spring/summer 2016 collectie voor jou en je mini. YES, de LENTE komt er aan!

twisttango.com

LEES OOK: 

 

Blog by Malou de Bruin

Malou is een 33-jarige CITYMOM who loves to write. Geboren in Utrecht en bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond (Amsterdam!), waar zij haar grote liefde ontmoette. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna twee jaar). “Ik ben zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes op het gebied van mode, lifestyle en horeca. In het najaar van 2015 zijn we een nieuw avontuur aangegaan in Utrecht. We hebben veel van de wereld gezien, dus ook in deze CITY gaan we ons vast thuis voelen. Ik ben een echte beautyaddict en gek op reizen”. 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.