TRAKTATIE KINDERDAGVERBLIJF: TOP 8 TIPS VOOR KINDEREN VAN 1 JAAR

TOP 8 TIPS VOOR KINDEREN VAN 1 JAAR

Wat geef je baby’s en dreumessen als traktatie op het kinderdagverblijf om het eerste jaar van je kind te vieren? Natuurlijk is het fijn dat je meestal niet de eerste bent op het kinderdagverblijf. Je hebt al wat voorbeelden voorbij zien komen. Maar toch, vooral je eerste jaar is het allemaal geheel nieuw allemaal dus daarom hier een kleine opsomming van de 8 top traktaties die altijd goed zijn. 

Top 8 traktatie Kinderdagverblijf

traktatie-kinderdagverblijf-creche-1-jaar-hond

Wij gaven uit dit lijstje van traktatie kinderdagverblijf #4 en #5 samen in een zakje (hema). Ik gaf de traktatie eigenlijk pas later ook aan onze dochter Eileen omdat er een over was. Zij vond beide traktaties erg leuk.

Tip; probeer de traktatie kinderdagverblijf ook even huis uit op je eigen kind of zij/hij het leuk vindt. Sowieso goed om 1 traktatie ook voor je eigen kind te hebben.

Er zijn zelfs hele webshops voor traktaties op de crèche. Als je het dus een beetje van tevoren plant, kun je het ’t beste online bestellen. Ik wilde namelijk eigenlijk voor het badeendje gaan, maar die is er dan weer niet bij de Hema waar jij bent.

LEES OOK: 7X GEZOND & DUURZAAM TRAKTEREN

Je kunt natuurlijk ook voor iets meer natuurlijke traktaties gaan, zoals gezonde traktaties met fruit zoals een banaan en rozijntjes en dan een papieren zakje gebruiken in plaats van plastic.

Baby traktatie kinderdagverblijf met naam

Ik vond het altijd leuk om traktaties met de naam van de jarige te krijgen. Ook al dacht ik bij de eerste traktatie kinderdagverblijf: “wat heb ik nou aan zo’n bal”. Maar Eileen vond het erg leuk. Dus vooral ook kleine cadeautjes zijn erg leuk. Echter wist ik vervolgens nooit meer van wie we het ook alweer hadden gekregen omdat er geen naam op stond. Dus ben ik begonnen met de naam van onze dochter erbij te zetten. De opvolgende traktatie op het kinderdagverblijf had ook een naam erop.

LEES OOK; DIKKIE DIK TRAKTATIE VOOR OP DE CRÈCHE

BLOG & PICTURES BY  Momboss & SEO specialist MARJET WULLINK

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.