TOVER JE KINDERKAMER OM!

Tellkiddo2-1024x683-1

TIPS VOOR KINDERKAMER

Is je kleintje een echte klauteraar geworden of ben jij als creatieveling toe aan een metamorfose van de kinderkamer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hoe leuk is het voor je kruimel om wakker te worden en meteen in een betoverende speelwereld te stappen. Als je beslist om de handen uit de mouwen te steken en de droomkamer van je kleintje te realiseren is het verstandig om te beginnen met de muren. Vergeet dan niet ook direct je plafond te schilderen. Als je de trend van 2016: Urban Jungle in het kamertje wilt verwerken, denk dan aan de natuurlijke tinten als groen en blauw. Door deze kleuren te combineren met natuurlijke materialen als houten speelbalken en speeltouwen komt alles helemaal op z’n plek in de kamer.

Citymom7

Wil je boef een jungletown in zijn kamer of gaat je prinsesje voor mooie printjes en ben jij niet zo creatief? Een schilder zorgt ervoor dat alle wensen terugkomen op de muur. Wat kost een schilder precies bij een klus als dit? Wanneer je bijvoorbeeld een muurschildering laat schilderen kom je uit op een gemiddelde prijs van €300.

Citymom6

Deze jungletown stijl kan je ook op een andere manier terug laten komen. Maak bijvoorbeeld gebruik van behang en veel accessoires. Laat de printjes terugkomen op kussens en maak gebruik van tweedehands items. Wanneer je kindje het kleedje niet meer leuk vindt, zou je hier ook een poefje van kunnen maken. Laat je dus helemaal gaan in je creativiteit en maak er een vrolijk geheel van.

Citymom4 (1)

Kinderkamers :: CITYMOM.nl

Plaats in de slaapkamer accessoires als speeldozen, indianenkampen en maak gebruik van schoolbordverf op de muren. Zo worden de verborgen talenten sneller herkend en misschien heb je wel een echte Picasso als huisgenoot.

Citymom10

Tip: luchtzuivering door middel van planten! Als het voor kinderen zo belangrijk is om buiten een frisse neus te halen, waarom breng je deze frisse lucht dan niet in de slaapkamer? Gebruik planten als luchtverfrissers. Een lepelplant en de krulvaren zijn daar goede voorbeelden van. Ze zijn geschikt voor een kleine ruimte en het zorgt voor een goede gezondheid en het staat ook nog eens erg gezellig!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.