LANCERING SWEET PETIT BY PRÉNATAL PEUTERCOLLECTIE

Sweet Petit by PrÇnatal #1 Sweet Petit by PrÇnatal #2 Sweet Petit by PrÇnatal #3 Sweet Petit by PrÇnatal #4 Sweet Petit by PrÇnatal #8 Sweet Petit by PrÇnatal #9 Sweet Petit by PrÇnatal #10 Sweet Petit by PrÇnatal #11 Sweet Petit by PrÇnatal #12 Sweet Petit by PrÇnatal #13 Sweet Petit by PrÇnatal #14 Sweet Petit by PrÇnatal #17 Sweet Petit by PrÇnatal #18

Afgelopen dinsdag mocht ik bij de lancering van de allereerste peutercollectie zijn van Sweet Petit by Prénatal. Nooit eerder lanceerde Prénatal een peutercollectie onder dit eigen label. Het was erg leuk een sneak preview te krijgen en te horen van de ontwerpers hoe de collectie tot stand is gekomen. Sweet Petit by Prénatal bestond tot voor kort alleen uit een populaire newborncollectie, maar door de steeds groter wordende vraag naar grotere maten van de collectie, is het idee ontstaan om deze collectie tot stand te brengen.

Voor mij is dat vooral fijn omdat nu ook Bobbi de fijne items aan kan want de peutercollectie is verkrijgbaar van maat 74-104. Ik was namelijk voor Fitz al fan van de mooie luxe brei-items die kenmerkend zijn voor de newborncollecties. Deze ontbreken gelukkig niet in de kids collectie die speels, kleurrijk, vrolijk en perfect is om lekker buiten te spelen en samen te ravotten.De collectie speelt helemaal in op de trends voor aankomend winterseizoen. Deze winter worden de vesten wat langer en wordt er meer gespeeld met breisels. Een échte eye-catcher van de collectie is de gebreide broek, deze mag in de kast van een peuter zeker niet ontbreken deze winter. Okergeel begint ook steeds meer terrein te winnen, deze winter zie je deze kleur veel terug. Als laatste is bordeauxrood een belangrijke modekleur, evenals warme groentinten. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.